PassoLig Olmadan Maç Yok!

Ben denizli de yasiyorum. Bir gün arenaya maç izlemek için gelmek istesem gelemeyeceğim. Bu uygulama kapsamında sonuç bu oluyor değil mi?

Tapatalk

Ben denizli de yasiyorum. Bir gün arenaya maç izlemek için gelmek istesem gelemeyeceğim. Bu uygulama kapsamında sonuç bu oluyor değil mi?

Tapatalk

Hem evet hem hayır, eğer ki ben passolig kartı almam uğraşamam dersen gelemeyeceksin, passolig alırım dersen gelebileceksin...

Ben alırım muhtemelen sene de 3-4 defa maça gidiyorum, öyle çok bir angaryası yok, sitede dediğine göre başvuruyosun evine yolluyolar, sonra o Kart'a para yüklüyosun bileti'de passolig ile satın alıyosun anladığım kadarıyla, olmasa daha iyi olur tabi ama bana söylendiği kadar kötü gelmedi

Hem evet hem hayır, eğer ki ben passolig kartı almam uğraşamam dersen gelemeyeceksin, passolig alırım dersen gelebileceksin...

Ben alırım muhtemelen sene de 3-4 defa maça gidiyorum, öyle çok bir angaryası yok, sitede dediğine göre başvuruyosun evine yolluyolar, sonra o Kart'a para yüklüyosun bileti'de passolig ile satın alıyosun anladığım kadarıyla, olmasa daha iyi olur tabi ama bana söylendiği kadar kötü gelmedi

Yıllık 15 TL

Ne kadar ırkçı kanunları var Türkiyenin ben Azerbaycan vatandaşı olarak Galatasarayin maçını seyr edemeyeceğim. Yazıklar olsun.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu işide ticarete döküp abidik gubidik markalarla cılkı çıkarılmış. Tüketiniz efenim imajı yaratılmış.

Onun dışında ise, eski tip bilet satışına zaten gıcıktım. Bilet kalmıyordu. Böyle belki en azından bilet bulabiliriz.

bana kötü bişey gibi gelmedi ama dünyada uygulamaları varmı onu bilmek lazım.

Tek bankaya yönlendirilmesi yanlış, tek sıkıntı o. Paralarımız ayakkabı kutularına girecek.

gs maci izlemeye gelen turistler de yandi.

Bir uygulama yapılıyor ama hep en rahatsız edici ve kuşkulandırıcı yöntem seçiliyor.

kartları yapan kısılerın çalık grubu olması da ılgınc.bu ısın sehır dısından gelenı var ulke dısından gelenı turıstı var..illa bu tarz yapmak ıstıyorsanız bızım gs bonuslara cok rahat uygulanabılır bu sıstem kartın trink ozellıgı var okutup gecılebılır yanı...sırf para kazanma ve fıslenme uzerıne yapılmıs bı sıstem tebrık edıyorum

PASSOLİG’e girmeyen Fenerbahçe, kendi e-biletini kendisi çıkarmayı planlıyor. Halihazırda 320 Fenerbahçe Kartı’ndan 12 milyon lira kazanan Kanarya böylece bu gelirini de korumuş olacak. Fenerbahçe, 1 milyon Euro’luk yatırımla yeni sezonda kendi e-bilet sistemine geçmeyi planlıyor.

Aktif bank'a verilmiş passolig. Şaşırmamak lazım.

Ben senede en fazla 3 maça giden bir insan olarak bu kadar zahmetle uğraşamam. Uğraşacaklara kolay gelsin.

Buna niye bu kadar tepki var anlamış değilim.Sonra burada gelip 10. dünya ülkesiyiz falan dersiniz.Bir de uğraşamam diyorsunuz da sanki gidip ekmek kuyruğuna gireceksiniz :D Netten başvuru yapacaksın eve kart yollanacak.Tek sıkıntı 15 lira olması.Seneye bu fiyatı 5 liraya falan çekseler daha iyi olacak.Türkiye için mutlaka gerekli birşeydi bu.Fişlenme derken ne tür bir fişlenmeden kastediyorsunuz onu da anlamadım.Mesela eskiden FB'li adam Galatasaray maçına bilet alıp olay çıkarsa suçlusu klup oluyordu şimdi onun da önü kapandı.Mantıklı bir uygulama.Bir de bilet alma sıkıntısından da kurtaracak.O da iyi.

Buna niye bu kadar tepki var anlamış değilim.Sonra burada gelip 10. dünya ülkesiyiz falan dersiniz.Bir de uğraşamam diyorsunuz da sanki gidip ekmek kuyruğuna gireceksiniz :D Netten başvuru yapacaksın eve kart yollanacak.Tek sıkıntı 15 lira olması.Seneye bu fiyatı 5 liraya falan çekseler daha iyi olacak.Türkiye için mutlaka gerekli birşeydi bu.Fişlenme derken ne tür bir fişlenmeden kastediyorsunuz onu da anlamadım.Mesela eskiden FB'li adam Galatasaray maçına bilet alıp olay çıkarsa suçlusu klup oluyordu şimdi onun da önü kapandı.Mantıklı bir uygulama.Bir de bilet alma sıkıntısından da kurtaracak.O da iyi.

Çoğu büyük maça bilet bulmak çok zor. Ben dahil, kombinesi olmayan birçok insan maça gitmeyeceklerden kombine kiralayıp bu dertten kurtuluyordu. Şimdi böyle bir fırsat kalmıyor maalesef. Kombine kiralama olayına bir çözüm getirilecekse bir çekiliri var yine.

Geri
Üst Alt