Oguz Han Hemdal
Kırmızı Üye
- 16 Ekim 2009
- 2.466
- 799
- 1.683
Suç duyurusunda bulunmadılarsa boş açıklama.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne anlattın sen şimdiHukuk bilmiyorsan böyle oluyor. Tehdit edilen yönetim değil, Okan Buruk. Şikayeti yönetim değil Okan yapmalı. Mağduru Okan olan bu eylemden kamuoyunun bilinmesini istememe durumunda yönetimin yapacağı bir şey yok. Yani Okan ile yönetim ne konuştu bilmiyoruz.
Ayrıca, üstüne düşeni yapmaması bugüne kadar, bundan sonra da yapmasın diyemeyiz.
ikincisi meydan okudu demiyoruz, 2 yıldır bu açıklamayı bekliyoruz. Geç de olsa yapılan bu açıklamanın arkasındayız ve aynı zamanda da açıklamanın takipçisiyiz, yani yönetim açıklamanın gerekliliğini yaptı mı yapıyor mu? Bunu da takip ediyoruz. Ayrıca mesela Galatasaray yönetimi değil, camiada sorun var. Bak İnan Kıraç kim ve Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanlığını 44 yıl kim yürüttü?
Erdeni bu yönetim mi götürdü?
Yönetimin bi canı sıkılmıştır ne güzel olaydan kimsenin haberi yoktu yav tüh diye
Tam da cevap ama anladıysan, anlamadıysan daha iyi anlatmayı denerdim ama vakit sıkıntısı var. Kusura bakma, yok say geç.Ne anlattın sen şimdi
Benim yazdığımla ne alakası var bu yazdığının
Aynen. Seten iti duyurmasa bişi olmaz hocam idare et deyip sümenaltı yapacaklardıAradan kac gün gecmis yeni mi akillarina gelmis böyle bir aciklama yapmayi?
Açık açık bunu spordan uzaklaştırın diye koç holding uyarılmalı. Gs büyük bir markadır yönetim bu gücü kullanamıyorMadem aile şirketini öne atarak bizle ugrasiyorsa, açık şekilde koç holding ve iştirakleri, onlarla iş tutan firmalari kapsayan boykot çağrısı yapsak daha iyi olurdu.
Açık açık bunu spordan uzaklaştırın diye koç holding uyarılmalı. Gs büyük bir markadır yönetim bu gücü kullanamıyor
Dediğim şekilde uyarılmış aslında. Koç daha önce şikayette edilmişti. Lakin maalesef maddi gücü veya aile gücü artık ne sebepse kendisi hakkında bir şey yapan yok.Bu şahsın en kısa sürede kontrol altına alınması için Koç ailesini, kamuoyunu ve devletimizin yetkililerini göreve davet ediyoruz.
ya herifi boykot ile bir şey yapamazsın. Buna cesaret veren siyasilere oy ile bunu durdurursunMadem aile şirketini öne atarak bizle ugrasiyorsa, açık şekilde koç holding ve iştirakleri, onlarla iş tutan firmalari kapsayan boykot çağrısı yapsak daha iyi olurdu.
Sık sık tekrarlanmalı. Başkan gerekirse basın toplantısıyla seslenmeli. Hem koç holdinge hem resmi kurumlaraDediğim şekilde uyarılmış aslında. Koç daha önce şikayette edilmişti. Lakin maalesef maddi gücü veya aile gücü artık ne sebepse kendisi hakkında bir şey yapan yok.