GSC Haber Patolojik Vaka Hakkında Açıklama

Hukuk bilmiyorsan böyle oluyor. Tehdit edilen yönetim değil, Okan Buruk. Şikayeti yönetim değil Okan yapmalı. Mağduru Okan olan bu eylemden kamuoyunun bilinmesini istememe durumunda yönetimin yapacağı bir şey yok. Yani Okan ile yönetim ne konuştu bilmiyoruz.
Ayrıca, üstüne düşeni yapmaması bugüne kadar, bundan sonra da yapmasın diyemeyiz.

ikincisi meydan okudu demiyoruz, 2 yıldır bu açıklamayı bekliyoruz. Geç de olsa yapılan bu açıklamanın arkasındayız ve aynı zamanda da açıklamanın takipçisiyiz, yani yönetim açıklamanın gerekliliğini yaptı mı yapıyor mu? Bunu da takip ediyoruz. Ayrıca mesela Galatasaray yönetimi değil, camiada sorun var. Bak İnan Kıraç kim ve Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanlığını 44 yıl kim yürüttü?
Erdeni bu yönetim mi götürdü?
Ne anlattın sen şimdi

Benim yazdığımla ne alakası var bu yazdığının

Berbat bir açıklama daha

Bunun yalandığı siyasilere laf etmedikçe boş

Daha ucuz, daha avantajli vs da olsa bu ahlaksiz' in mensubu oldugu hic bir sirketin mali alinmamali, ortagi olduğu hic bir marka kullanilmamali ( Arcelik, Opet, Migros, Yapi Kredi vs). Bunlarin hepsinin rakibi var, onlardan alinmali. Bunlar yapilmaya başlanırsa bakin bu beyinsiz gorun nasil "Simavi benim öz babamdir" diye bagira cagira yan cizecek. Parasindan baska hic birseyi olmayan zavalli bir herif bu.

Dl israfı...

Bu herif gerçekten ülke için beka sorunu. Burada bir abartı yok. Başkanlığı döneminde insanlar birbirini öldürsün diye uğraştı resmen. Yarın başkan olsun kaldığı yerden devam eder.

Yalnız bizim taraftar da bir tuhaf. Herif hocayı alenen tehdit etmiş millet ya işin gırgırında ya da bambaşka şeylere odaklanıyorlar.

Madem aile şirketini öne atarak bizle ugrasiyorsa, açık şekilde koç holding ve iştirakleri, onlarla iş tutan firmalari kapsayan boykot çağrısı yapsak daha iyi olurdu.

Vallahi de bıktık, billahi de bıktık. Bu adamın sürekli hukuk ve adalet önünde kollanıp, istediğine istediğini yapmasından bıktık!

Ulan biz yıllardır kimlere nerelere karşı göğüs gelip şampiyon oluyormuşsun diyecek bir şey yok çok büyüyuz çok karşı taraf içinde tam tersini düşünün her desteğe rağmen başarılı olamıyorlar

Madem aile şirketini öne atarak bizle ugrasiyorsa, açık şekilde koç holding ve iştirakleri, onlarla iş tutan firmalari kapsayan boykot çağrısı yapsak daha iyi olurdu.
Açık açık bunu spordan uzaklaştırın diye koç holding uyarılmalı. Gs büyük bir markadır yönetim bu gücü kullanamıyor

fb li gazeteci haberini yapmasa bizim çapsızların sesi soluğu çıkmazdı eminim.
Bu arada o yalı çocuğu... inşallah bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma gelirsin de sürüne sürüne ....

Açık açık bunu spordan uzaklaştırın diye koç holding uyarılmalı. Gs büyük bir markadır yönetim bu gücü kullanamıyor
Bu şahsın en kısa sürede kontrol altına alınması için Koç ailesini, kamuoyunu ve devletimizin yetkililerini göreve davet ediyoruz.
Dediğim şekilde uyarılmış aslında. Koç daha önce şikayette edilmişti. Lakin maalesef maddi gücü veya aile gücü artık ne sebepse kendisi hakkında bir şey yapan yok.

ya herifi boykot ile bir şey yapamazsın. Buna cesaret veren siyasilere oy ile bunu durdurursun

Sosyal medya topluluğunun ciddi alınmaması ve önemsenmemesi gerektiğinin kanıtıdır bu patolojik vaka. Sosyal medyaya kalsa vakti zamanında bu adam cumhurbaşkanı adayı olacaktı ve ülkeyi kurtaracaktı.

Dediğim şekilde uyarılmış aslında. Koç daha önce şikayette edilmişti. Lakin maalesef maddi gücü veya aile gücü artık ne sebepse kendisi hakkında bir şey yapan yok.
Sık sık tekrarlanmalı. Başkan gerekirse basın toplantısıyla seslenmeli. Hem koç holdinge hem resmi kurumlara

Geri
Üst Alt