Patrick van Aanholt: "Bu taraftarı, kulübü çok seviyorum"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
1652731671782.webp

Futbolcumuz Patrick van Aanholt, Galatasarayımızın Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 37. hafta maçında Adana Demirspor’u 3-2 mağlup ettiği karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Aanholt’un açıklamaları şu şekilde:

“Taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Galatasaray için zor bir sezon geçti. Çıkışlarımız oldu, inişlerimiz oldu taraftarımız hep bizim yanımızdaydı. Gelecek sezon bu sezondan ders çıkarıp daha iyi ve güçlü bir şekilde geri dönmek istiyoruz. Buraya Galatasaray’ı severek geldim. Bu kulübü ve taraftarları seviyorum. Önümüzdeki sezon umarım daha iyi bir sezon geçireceğiz.”

Kalite adamlara her zaman kapımız açık.

Devam et böyle kral

Ben çok gol bekliyordum bu adamdan o konuda hayal kırıklığına uğradım,belkide takımdan dolayı gol ü çok arayamadı.beklerin skorer olması için hakikaten çok sağlam bi 6 no ve sadece 6 no da değil birde savunmayı iyi yapabilecek kanatta lazım o bekin önünde.o zaman korkusuzca skorer bi oyuncuysa işini yapıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gurrpegiye göre Italya'ya gidecekti. Bence kalirsa kötü olmaz. Adamin baya Assistini yedi bizimkiler.

Son maçlarda sol bekten ziyade torrent orta saha olarak oynatıyor kendisini. Seri gibi pas dağılımı yapıyor. Aynı zamanda bek bölgesini savunuyor. Bu halini bayaa beğendim. Hücum varyasyonunu ciddi oranda artırdı.

Torrent geldikten sonra biraz da olsa dokunuşunu görebildiğimiz sadece iki adam var. Biri Berkan diğeri de bu. Bu ikisine oyun içinde verdiği roller fena değil, özellikle pva'yı pas istasyonu olarak ve merkeze yönelik kullanması mantıklı.

Geri
Üst Alt