- 12 Temmuz 2009
- 60.766
- 24.128
- 2.968
dransfer şov oldu
Memlekete gittim kendimi alkole vurdum olanlara bak ya
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dransfer şov oldu
Dikkatli ol, sarhoş olma. Seni kötü emellerine alet etmek isteyen olabilir.Memlekete gittim kendimi alkole vurdum olanlara bak ya
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Baskan bir kac isim aciklamisti bence birinci secenek Kurzawa'ydi bu van Aanholt'da alternatif listedeydi. Baktilar digeri pahali oluyor bunu alalim dediler.Pva'yı madem istiyorduk neden Psv eşleşmesinin transfer bildirme kısmının tamamlanması beklendi? Daha iyisini aradıysan e bekle o zaman belki daha iyi fırsat çıkacaktı zaten o kadar beklemişsin, şimdi tur gidince oyuncuyu açıklıyorsun. Maaş talebinde indirime gitti herhalde maçtan sonra buna inanacağız.
Soru işaretlerini bir yana bırakırsak beğendiğim bir oyuncu idi hayırlı olsun.
Bu sene geliştirir umarım kendini
Hem bunun hem BAY ın önüne aslında talih kuşu kondu yk ile.Bu sene geliştirir umarım kendini
Olur öyle xdMusap n'aptın transfer listesini mi ele geçirdin.@Musap Aydinli
O konuyu açma Artun
Sol öne Arda yı yazarimLarsen'in gelmemesi kesinleşmesi ile birlikte eh diyebileceğimiz bir transfer.
Sol beki 30 yaptıysak sol önü kesinlikle genç yapmak lazım.
sasha grey geldi umut bey ne larsonu
İleri gidişleri olur dönüşleri olmazSol öne Arda yı yazarim
1.7 maaşBoey ve Cicaldau'da tebrik ettigimiz gibi bu transferde de elestirimi yapiyorum.
Bek oynayacak surekli bindirmeler yapmasi gerekecek bir adam icin 31 yas ne olursa olsun yanlis transferdir.
Uc yilin altinda bir sozlesme ile gelmeyecegini tahmin ederek soyluyorum bunu. 1+1 gibi bir sozlesme ise dediklerimi geri alirim.
2-3 milyon Euro da garanti sozlesme verilmistir.
Ileriki yillari ve bankalar birligi anlasmalarini dusunmemiz gerekir diyen Burak Elmas'i bu transfer icin elestiriyorum.
Dip not: Genc bir takima tecrubeli oyunculari dagitmanin cok dogru oldugunu dusunuyorum. Ama yasli oyuncular kesinlikle kanat olmamali.
Kaleci, 10 numara, stoper ve oyun kurucu pozisyonlarinda neyse de forvet, bek ve aciklarda yasli elemanlara kesinlikle hayir diyorum. O bolgelerde atom karincalara ihtiyac var.
Garanti maas EPL'den gelen bir oyuncu icin cok degil. Umarim 2+1'dir sozlesme ve imza parasi vesaire yoktur.1.7 maaş
2+1 ya da 3 senelik sözleşme.
Sinan Yılmaz'a göre ortaları kötüymüş.Orta açmayı biliyor mu?Mohammed ortaları döşesin.