Patrick Van Aanholt’un Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Pva'yı madem istiyorduk neden Psv eşleşmesinin transfer bildirme kısmının tamamlanması beklendi? Daha iyisini aradıysan e bekle o zaman belki daha iyi fırsat çıkacaktı zaten o kadar beklemişsin, şimdi tur gidince oyuncuyu açıklıyorsun. Maaş talebinde indirime gitti herhalde maçtan sonra buna inanacağız.
Soru işaretlerini bir yana bırakırsak beğendiğim bir oyuncu idi hayırlı olsun.
Baskan bir kac isim aciklamisti bence birinci secenek Kurzawa'ydi bu van Aanholt'da alternatif listedeydi. Baktilar digeri pahali oluyor bunu alalim dediler.

ilk sene eritir bizi 2.sene fiziken düşüşler başlar ama idare eder 3.sezon zulüm ile yolları ayırırız

Boey ve Cicaldau'da tebrik ettigimiz gibi bu transferde de elestirimi yapiyorum.
Bek oynayacak surekli bindirmeler yapmasi gerekecek bir adam icin 31 yas ne olursa olsun yanlis transferdir.
Uc yilin altinda bir sozlesme ile gelmeyecegini tahmin ederek soyluyorum bunu. 1+1 gibi bir sozlesme ise dediklerimi geri alirim.
2-3 milyon Euro da garanti sozlesme verilmistir.

Ileriki yillari ve bankalar birligi anlasmalarini dusunmemiz gerekir diyen Burak Elmas'i bu transfer icin elestiriyorum.

Dip not: Genc bir takima tecrubeli oyunculari dagitmanin cok dogru oldugunu dusunuyorum. Ama yasli oyuncular kesinlikle kanat olmamali.

Kaleci, 10 numara, stoper ve oyun kurucu pozisyonlarinda neyse de forvet, bek ve aciklarda yasli elemanlara kesinlikle hayir diyorum. O bolgelerde atom karincalara ihtiyac var.

Boey ve Cicaldau'da tebrik ettigimiz gibi bu transferde de elestirimi yapiyorum.
Bek oynayacak surekli bindirmeler yapmasi gerekecek bir adam icin 31 yas ne olursa olsun yanlis transferdir.
Uc yilin altinda bir sozlesme ile gelmeyecegini tahmin ederek soyluyorum bunu. 1+1 gibi bir sozlesme ise dediklerimi geri alirim.
2-3 milyon Euro da garanti sozlesme verilmistir.

Ileriki yillari ve bankalar birligi anlasmalarini dusunmemiz gerekir diyen Burak Elmas'i bu transfer icin elestiriyorum.

Dip not: Genc bir takima tecrubeli oyunculari dagitmanin cok dogru oldugunu dusunuyorum. Ama yasli oyuncular kesinlikle kanat olmamali.

Kaleci, 10 numara, stoper ve oyun kurucu pozisyonlarinda neyse de forvet, bek ve aciklarda yasli elemanlara kesinlikle hayir diyorum. O bolgelerde atom karincalara ihtiyac var.
1.7 maaş

2+1 ya da 3 senelik sözleşme.

1.7 maaş

2+1 ya da 3 senelik sözleşme.
Garanti maas EPL'den gelen bir oyuncu icin cok degil. Umarim 2+1'dir sozlesme ve imza parasi vesaire yoktur.

Peki oyuncuyu taniyor musun? Kalitesi hakkinda yorumun nedir?

Ben EPL'de bayagi mac izlerim ama CP yakindan takip ettigim bir takim degil ve bu oyuncuyu hic tanimiyorum.

Yorucu geçen PL yıllarından sonra 31 yaşına gelmiş bir oyuncu buraya yatmaya geliyor olabilir. Çok içime sinen bir transfer olmadı.

Geri
Üst Alt