Patrick Van Aanholt’un Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Herif 2 sene hariç hayatı boyunca İngiltere de oynamış. Sırf o idman ve kondisyon bile yeter.

Millet isyan etti ama Moreno'yu alabilseydik keşke.Simdi bunun sözleşmesinin bitişini hesaplariz her transfer dönemi.

Haydaaa.. 10 dakikadır forumdayım yeni fark ettim bu haberi. :asd: Sayın Adminler kırmızıların süresini uzun tutalım please.

Vallahi üzüldüm 31 yaşındaki adamı bek diye aldığımız için. Kendisini Chelsea'de olduğu zamanlar ( başka takımlara kiralandığı yıllardan bahsediyorum) çok seviyordum . Sunderland'a gitmeden keşke alsak Alex Telles ile Van Aanholt ikilisini bek rotasyonumuzda görsek diyordum. Ama yinede bize 2 yıl faydası olur ANCAK ! 3.yıl yaşından ötürü yatar.
Kısa bir not : Galatasaray'ın bu yıl yaptığı bütün transferleri akıllıca buluyorum. Fatih Terim'den son 4 yılda ilk defa bir değişme sinyali gördüm. Eğer 30 yaş üstü maksimum 1 transfer ve kalan transferlerin tamamı 25 yaş altı olursa uzun zaman sonra takımımızın transfer politikasına güvenirim. En son Faruk Süren döneminde güvenmiştim siz hesap edin ne kadar uzun zaman olduğunu.

Güzel transfer, neyse ki oturaklı direkt takıma gözü kapalı koyabileceğin bir bek geldi.

sakatlık yaşamazsa gayet iyi transfer.
20/21Omuz sakatlığı17 Tem 202017 Eki 202092 gün

Larsen'in gelmemesi kesinleşmesi ile birlikte eh diyebileceğimiz bir transfer.

Sol beki 30 yaptıysak sol önü kesinlikle genç yapmak lazım.

Sorun daha iyi oyuncu olmasi değil.PVA son transferini yapıyor.34 yaşına kadar elimizde kalacak.
Anlaşmanın kaç senelik olduğu daha açıklanmadı. Ayrıca adam bedava geldi maaşı da makul seviyedeyse bizden sonra transfer yapıp yapmayacağı bu kadar da önemli değil. Bir aralar genç oyuncu takıntısı nedeniyle Arsene Wenger'e sübyancı diyorlardı şaka amaçlı. Bizim taraftar profili de aşırı yaş takıntılı olmaya başladı.

Pva'yı madem istiyorduk neden Psv eşleşmesinin transfer bildirme kısmının tamamlanması beklendi? Daha iyisini aradıysan e bekle o zaman belki daha iyi fırsat çıkacaktı zaten o kadar beklemişsin, şimdi tur gidince oyuncuyu açıklıyorsun. Maaş talebinde indirime gitti herhalde maçtan sonra buna inanacağız.
Soru işaretlerini bir yana bırakırsak beğendiğim bir oyuncu idi hayırlı olsun.

Geri
Üst Alt