Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.562
- 14.396
- 2.463
Eyvallah renktaş, teklif güzel ama ortak aile hesabımızOyunlarına bakıyorum hepsi iyi. aklında bir fiyat var mı ?
Oyun başına 200 lira diyelim mi ? çok mu öldürmüş olurum![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvallah renktaş, teklif güzel ama ortak aile hesabımızOyunlarına bakıyorum hepsi iyi. aklında bir fiyat var mı ?
Oyunlarını detaylı inceledim - tekliflerimi yazdım lütfen değerlendir gerekirse hepsini hesabınla birlikte alırım.Eyvallah renktaş, teklif güzel ama ortak aile hesabımız
Ben oyun başına 180 liradan tüm hesapları vereyim Doruk. 3000'e yakın oyun var kütüphanedeOyunlarına bakıyorum hepsi iyi. aklında bir fiyat var mı ?
müthiş bir koleksiyonun vardır senin. keşke digital değilde kutulu olsa müthiş olurdu. bir kaç kutulu oyunum var ama keşke geçmişte daha fazla toplasaydım diyorum..Ben oyun başına 180 liradan tüm hesapları vereyim Doruk. 3000'e yakın oyun var kütüphanede
Kutulu koleksiyon yapsaydım milyon verseler satmazdım muhtemelenmüthiş bir koleksiyonun vardır senin. keşke digital değilde kutulu olsa müthiş olurdu. bir kaç kutulu oyunum var ama keşke geçmişte daha fazla toplasaydım diyorum..
ilginç league of legend'ın kutulu versiyonu bile var elimde nerden aldım hiç hatırlamıyorum mesela...
Açıkcası sınırlı mıydı bilmiyorum belki dergiden de almış olabilirimKutulu koleksiyon yapsaydım milyon verseler satmazdım muhtemelen
LoL kutulu sürümü sınırlı üretim 1 adetti değil mi?![]()
kutulu oyun mu
NHL var mıydı #Heis.
Güzel oyunlar var, yaşlarını aşan oyunlar da var bence ama Mafia 3 olmamış. Lütfen iade edin
ne güzel kardeşim denince genç hissediyorum , önümüzdeki ay 39 bitiyor anasını satayım.LG OLED77C46LA | 4K OLED Evo
ne dusunuyon can kardesim
ne güzel kardeşim denince genç hissediyorum , önümüzdeki ay 39 bitiyor anasını satayım.
OLED teknolojisi üzmez - LG kötü seçenekte asla değil.
fakat ne için kullanacaksın - bundan kastım , her şeyi bağlarım hem maç hem dizi hem tv diyerek mi kullanacaksın yoksa konsol bağlamak için yeni bir şey olarak mı bakıyorsun (o zaman monitöre git derim)
yapıştır gitsin - 3.5 4 metre mi ne uzakta olman lazım amacan agabeyy
55 inch vardi da onu pedere vercem C2
yani oturma odasinda kullancam, yani netflix, hbo
ustune ps5 oynicam
yapıştır gitsin - 3.5 4 metre mi ne uzakta olman lazım ama
optimalden yakın olunca hazzı azalır.
meraktan sorayım - TV de AI ne işe yarar mesela ? onun olmadığı diğer speclerin aynı olduğu model mutlaka vardır
o zmaan niye fazla para harcıyorsunbizim mesafe 3.80 metre
AI bilmioyurm agabey, anlamam oyle seylerden