PC, PS5, Xbox Oyun Önerileri/Tavsiyeleri

Eyvallah renktaş, teklif güzel ama ortak aile hesabımız
Oyunlarını detaylı inceledim - tekliflerimi yazdım lütfen değerlendir gerekirse hepsini hesabınla birlikte alırım.
  1. Red Dead Redemption 2~400 TL
    • Neden: Bu başyapıtı, geniş açık dünyası ve derin hikayesiyle hâlâ popülerliğini koruyor ancak eski olduğu için bu seviyelerde seyrediyor.
  2. The Witcher 3: Wild Hunt~200 TL
    • Neden: eskidiği için bu fiyat iyidir
  3. Doom Eternal~300 TL
    • Neden: Hızlı tempolu aksiyonuyla bilinen bu oyun, FPS severler arasında popülerliğini sürdürüyor, fiyatımı belirttim.
  4. Days Gone~150 TL
    • Neden: Zombi temalı açık dünya oyunu, çıkışından bu yana fiyatında düşüş yaşadı. Ancak, hikaye odaklı yapısı ve geniş haritası nedeniyle hâlâ ilgi görüyor.
  5. Stray~ 250TL
    • Neden: Kedi karakteriyle dikkat çeken bu bağımsız oyun, özgün konseptiyle beğeni topladı, ikinci el piyasasında daha uygun fiyatlara bulunabiliyor.
  6. Little Nightmares~50 TL
    • Neden: Korku ve bulmaca öğelerini birleştiren bu oyun, kısa süresi nedeniyle ikinci el piyasasında daha uygun fiyatlara bulunabiliyor.
  7. Bramble: The Mountain King~50 TL
    • Neden: Yeni çıkmış bir oyun olmasına rağmen, bağımsız yapım olması ve sınırlı tanıtımı nedeniyle ikinci el fiyatları daha düşük seviyelerde.
  8. 7 Days to Die~70 TL
    • Neden: Uzun süredir erken erişimde olan bu oyun, sürekli güncellemeler almasına rağmen bazı oyuncular tarafından tam sürüm olarak kabul edilmiyor. Bu durum, ikinci el fiyatlarını etkiliyor.
  9. State of Decay 2~40 TL
    • Neden: Zombi temalı bu hayatta kalma oyunu, kooperatif oynanışıyla dikkat çekiyor. Ancak, teknik sorunlar ve sınırlı içerik nedeniyle ikinci el fiyatları daha düşük.
  10. Dying Light~ 30 TL
    • Neden: Parkur ve zombi temalarını birleştiren bu oyun, hâlâ geniş bir oyuncu kitlesine sahip. Ancak, yeni sürümünün çıkmasıyla birlikte ikinci el fiyatlarında düşüş gözlemleniyor.
  11. Dying Light 2: Stay Human~350 TL
    • Neden: Serinin yeni oyunu, geliştirilmiş grafikleri ve oynanışıyla dikkat çekiyor. Ancak, bazı teknik sorunlar ve eleştiriler nedeniyle ikinci el piyasasında fiyatı düşüş eğiliminde.
  12. Resident Evil 2 Remake~350 TL
    • Neden: Klasik oyunun yeniden yapımı, modern grafikler ve oynanışla birleşince yüksek talep gördü. ikinci el piyasasında daha uygun fiyatlara bulunabiliyor.
  13. Resident Evil 3 Remake~350 TL
    • Neden: Kısa süresi ve bazı içerik eksiklikleri nedeniyle eleştirilse de, serinin hayranları tarafından ilgi görmeye devam ediyor.
  14. Resident Evil Village~300 TL
    • Neden: Serinin sekizinci oyunu, korku ve aksiyonu başarılı bir şekilde harmanlıyor. Yeni çıkmış olması ve olumlu eleştiriler alması, ikinci el piyasasında daha uygun fiyatlara bulunabiliyor.
benim sana edebileceğim maksimum teklif 3 bin lira.

Ben oyun başına 180 liradan tüm hesapları vereyim Doruk. 3000'e yakın oyun var kütüphanede
müthiş bir koleksiyonun vardır senin. keşke digital değilde kutulu olsa müthiş olurdu. bir kaç kutulu oyunum var ama keşke geçmişte daha fazla toplasaydım diyorum..

ilginç league of legend'ın kutulu versiyonu bile var elimde nerden aldım hiç hatırlamıyorum mesela...

müthiş bir koleksiyonun vardır senin. keşke digital değilde kutulu olsa müthiş olurdu. bir kaç kutulu oyunum var ama keşke geçmişte daha fazla toplasaydım diyorum..

ilginç league of legend'ın kutulu versiyonu bile var elimde nerden aldım hiç hatırlamıyorum mesela...
Kutulu koleksiyon yapsaydım milyon verseler satmazdım muhtemelen 🫂

LoL kutulu sürümü sınırlı üretim 1 adetti değil mi? 🔥

LG OLED77C46LA | 4K OLED Evo​

ne dusunuyon can kardesim
ne güzel kardeşim denince genç hissediyorum , önümüzdeki ay 39 bitiyor anasını satayım.

OLED teknolojisi üzmez - LG kötü seçenekte asla değil.

fakat ne için kullanacaksın - bundan kastım , her şeyi bağlarım hem maç hem dizi hem tv diyerek mi kullanacaksın yoksa konsol bağlamak için yeni bir şey olarak mı bakıyorsun (o zaman monitöre git derim)

TV de ne kadar büyük o kadar severim ama 77" ile koyacağın mekan orantısını iyi kur - gözleri kaybetme :D

ne güzel kardeşim denince genç hissediyorum , önümüzdeki ay 39 bitiyor anasını satayım.

OLED teknolojisi üzmez - LG kötü seçenekte asla değil.

fakat ne için kullanacaksın - bundan kastım , her şeyi bağlarım hem maç hem dizi hem tv diyerek mi kullanacaksın yoksa konsol bağlamak için yeni bir şey olarak mı bakıyorsun (o zaman monitöre git derim)

can agabeyy

55 inch vardi da onu pedere vercem C2

yani oturma odasinda kullancam, yani netflix, hbo

ustune ps5 oynicam

can agabeyy

55 inch vardi da onu pedere vercem C2

yani oturma odasinda kullancam, yani netflix, hbo

ustune ps5 oynicam
yapıştır gitsin - 3.5 4 metre mi ne uzakta olman lazım ama

optimalden yakın olunca hazzı azalır.

meraktan sorayım - TV de AI ne işe yarar mesela ? onun olmadığı diğer speclerin aynı olduğu model mutlaka vardır

yapıştır gitsin - 3.5 4 metre mi ne uzakta olman lazım ama

optimalden yakın olunca hazzı azalır.

meraktan sorayım - TV de AI ne işe yarar mesela ? onun olmadığı diğer speclerin aynı olduğu model mutlaka vardır

bizim mesafe 3.80 metre

AI bilmioyurm agabey, anlamam oyle seylerden

Geri
Üst Alt