Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyundan ziyade konsol almak istiyorum, ps5 xbox arasindaki fark nedir, hangisini tercih etmeliyim.
Bu ps5in modelleri varmis ahb. Slim, pro falan bi fark var mi aralarinda hangisini seceyimbilmiom ama ps5 al heis
oyunları kıyasla bir de ps'nin özel oyun yapması daha olası tlou gow gibiOyundan ziyade konsol almak istiyorum, ps5 xbox arasindaki fark nedir, hangisini tercih etmeliyim.
slim al geçBu ps5in modelleri varmis ahb. Slim, pro falan bi fark var mi aralarinda hangisini seceyim
Bu ps5in modelleri varmis ahb. Slim, pro falan bi fark var mi aralarinda hangisini seceyim
oyunları kıyasla bir de ps'nin özel oyun yapması daha olası tlou gow gibi
![]()
Xbox Game Pass oyunlarının yer aldığı eksiksiz kütüphaneye göz atın
Game Pass kütüphanesini keşfedin ve yüzlerce oyunu oynayın.www.xbox.com![]()
PlayStation Plus oyunları | A’dan Z’ye tüm oyun kataloğu oyunları, klasikler katalog, deneme sürümleri ve daha fazlası | PlayStation
PlayStation Plus Essential, 175,00 TL tutarındaki düzenli ücretin aylık dönemler tamamlandıkça otomatik olarak alındığı, sürekli bir aboneliktir. Ayrıntılı bilgi için bu bölümü genişletin. PlayStation deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyarak çevrimiçi çok oyunculu oyunları, aylık oyunları, özel...www.playstation.com
slim al geç
plus aboneliği ile şu katalogdan seç ps5 kategorisiattım sepete.
oyun öner birkaç adet. futbol hariç
Macera Aksiyon bilim kurgu gibi oyunlar olsun.
Uncharted önerme
![]()
Mandragora: Whispers of the Witch Tree | Play on PC, PS5 & Xbox Series X|S
Slay your way in this epic action RPG, out now on PS5, Xbox Series X|S, and Windows PC via Steam and Epic Games Launcher. Retake the world from monsters, featuring nonlinear exploration, a gothic art style and soundtrack, and Soulslike combat.mandragoragame.com
kaçırmayın derim
Muhteşem bir oyunIndie gibimsi ama fena olmayan Dave the diver diyeyim pek bilen olmayacağı için.
Gerçi geliştiricileri ile meta puanı çılgın ama önyargılı yaklaşılıyor genelde.