Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.001
- 10.317
- 2.413
Siz önce cikin bir futbol oynayin, gidin adam.gibi suni cim olmayan stad da mücadelle edin. Fenere gelince yatip bize gelince cengaver kesilmeyin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu şebekenin hedefi bu zaten. Para ve ilişkilerle anadolu kulüpleriyle bizi düşman yapmaya çalışıyorlar. Adam yerine koymaya gerek yok bu anadolu kulüplerinin başkanlarını, kime hizmet ettikleri belliAli'nin yarattigi algiya hizmet etmeye calisiyorlar. Bu Anadolu kuluplerinin tamamina cephe alalim artik. Eyupspor harici hepsi Ali'nin itleri.
Sözde gazeteciler, ana akım medya, sosyal medya, anadolu kulübü başkanları, tff hepsine hükmediyorlar.Bir kaç kulüp hariç ligin geri kalanı Koç Holding’in köpeği. Dertleri puan, hakem hatası, doğru-yanlış değil, sahiplerinin/başkanlarının ve yöneticilerinin tüm derdi Koç’larla arayı iyi tutup, para kazanmak. Hepsi haysiyetsiz, yüzsüz, utanmaz ahlaksız bunların.
Eyüpün sahibi Pendik'iyle aynı. Ayakta uyuyorsun
Görüldüğü üzere Pendik ile bir hatırı falan vardır belki ama sahiplik gibi falan bir bağı yok.Pendikspor ile resmi bağım yok. Pendik Belediye Başkanı aradı bizi bu yükten kurtar dedi. Konuştuk ne yapabiliriz diye. Sadece başkan değil 10 Belediye Başkanı da beni aradı ve kulüpleri devralmamı istedi.
Pendikspor’u inceledik. Tamam dedik. Bir arkadaşımız geçti takımın başına. Benim yeğenim diye sevdiğim tanıdığım biri. Resmi bir bağımız ve akrabalığımız yok. Bizim takımdan futbolcu transfer ettik oraya. O dönemde Pendik bizim alt ligimizde. Başardık. Pendik bizim olduğumuz lige çıktı. O zaman ben de ilgilenmeyi bıraktım açıkçası. Zaten bizi de geçip Süper lige çıktılar.
Hatırdan daha fazla ilişkisi olduğunu düşünüyorum. Hatırla 3 milyon harcatamazsın. Çok da girmek istemiyorum o konuya ama zorluyorsunGörüldüğü üzere Pendik ile bir hatırı falan vardır belki ama sahiplik gibi falan bir bağı yok.
Bizi alırlar mıavrupa süper ligi kurulsa da şu lanet ligden kurtulsak.
Adamın kendi açıklamasını koydum istediğin konuya girebilirsin.Hatırdan daha fazla ilişkisi olduğunu düşünüyorum. Hatırla 3 milyon harcatamazsın. Çok da girmek istemiyorum o konuya ama zorluyorsun