PES, Şampiyonlar Ligi Sponsorluğunu Kaybediyor

sıralama
99 sonrası fifa 99
2000-2006 arası pes3(WE7) - fifa 99
2007-2009 arası fifa2007
2010 - pes 10
sonraki her yıl fifa daha iyi oldu

pes bir konuda fifadan üstün: gol sevinçleri/futbol atmosfer(stadyumda bayraklar vs.)
siyahi hasan şaş candır reis

bakalim Fifa bu Modus u UT e nasil baglayacak. TOTGS kartlar felan vardi zaten. Belki yeni turnuva felan yaparlar. Ya da Online Saison degisir

onu ve MLS de oynayan "cale" yi asla unutmadım.
her takımla ayrı ayrı oynamışlığım var. fifa 99 kardeşlik turnuvalarının temelidir:hat:
aynen reis o oyuncuyuda hatırlıyorum galatasarayın transfer imkanları dahilinde oyun genelinde iyi bi transfer listem vardı. fifaymış pesmiş aklımda kalan doyamadığım tek oyundur

Fifa keşke Fifa World tarzı bir şeyi Steam'e getirse

Fifa World iyidi aslında ya neden kapandı acaba

aynen reis o oyuncuyuda hatırlıyorum galatasarayın transfer imkanları dahilinde oyun genelinde iyi bi transfer listem vardı. fifaymış pesmiş aklımda kalan doyamadığım tek oyundur

kesinlikle katılıyorum renktaşım. Bugün abim oynayalım dese hiç düşünmeden oynarım o kadar keyifliydi, ayrı bir oyundu:tbr:

Ben hep Fifaciydim ve hala öyle 30 yasima geldim hala oynuyorum. Gururluyum.

"PES'te gol atmak daha kolay, FIFA'da zor; FIFA daha gerçekçi" diyenleri halı sahaya bekliyoruz.

Adı üstünde bu bir oyun. Eğlenmek, zevk almak, vakit geçirmek için yapılan bir etkinlik. Gerçeğin ta kendisinin olmasına gerek yok! Oyun gol attıkça güzelleşir, keyifli hale gelir. 90 dakikanın 0-0 bittiği oyun mu olurmuş! PES her daim daha iyiydi. Ancak PES'in tek sıkıntısı lisans. Şampiyonlar Ligi'ni bile elinden kaçırdıysa bir iki seneye yeni oyun üretemez noktaya gelir.

ea simdi resmen acikladi e3de
pesin bittigi andir bu

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Fifa Pes Fm bunlar ne saçma oyunlar lan aynı motor üzerinden sonsuza dek çıkarlar herhalde.

Pes cok trasti yav.

Chillienli gibi sert adamlari sadece oyun stili degil, tip olarakta sert ve keskin hatlarini cok yuvarliyordu.. oyun stili zaten berbat bari grafikleri toparla ya...

M

Serie A Full license
cl+ el full license
BVB Full License

Bir tek cin ligi kaldi

Yahut FIFA da CL olsa ne yazar.

Bütün bebeler zaten gerçek dışı Ultimate oynayıp bir de üstüne para yatırıyorlar

Pesi bir kere oynamistim, yalan olmasin o gunde 8 bin lirata aldigim tv yanmisti..

Servisiye nasil duzelir mi bu demistim.. pes 18 cd sini aldigi gibi camdan asagi firlatmisti.

Duzelmez guzel kardesim sen 8 bin lira verip tv aliyorsun ama pes oynuyorsu diyerek suratima tukurmustu

Pesi bir kere oynamistim, yalan olmasin o gunde 8 bin lirata aldigim tv yanmisti..

Servisiye nasil duzelir mi bu demistim.. pes 18 cd sini aldigi gibi camdan asagi firlatmisti.

Duzelmez guzel kardesim sen 8 bin lira verip tv aliyorsun ama pes oynuyorsu diyerek suratima tukurmustu
Jdkdkdkdele aşırı güldüm buna yav

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sonunda be....Süper Lig komple PESde....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt