Uğur Uzunoğlu
Aslan Üye
- 1 Eylül 2009
- 8.289
- 3.960
- 2.248
Tahkimde 0’a iner.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GALATASARAY A.Ş. sporcusu MOSTAFA MOHAMED AHMED ABDALLA hakkında, 03.03.2021 tarihinde oynanan MKE ANKARAGÜCÜ-GALATASARAY A.Ş. Süper Lig müsabakasında görmüş olduğu kırmızı kart nedeniyle ceza verilmemesine ilişkin talebinin incelenmesi neticesinde FDT’nin 86/2. ve 86/3. Maddesi uyarınca kart uygulamalarının sadece şahısta hata halinde ortadan kaldırılabileceği ve diğer hallerde hakem kararlarının bağlayıcı olduğu hususları dikkate alınarak somut olay yönünden şahısta hata hali bulunmadığından talebin reddine,Tahkimde 0’a iner.
Bu hangi kurulun kararı?GALATASARAY A.Ş. sporcusu MOSTAFA MOHAMED AHMED ABDALLA hakkında, 03.03.2021 tarihinde oynanan MKE ANKARAGÜCÜ-GALATASARAY A.Ş. Süper Lig müsabakasında görmüş olduğu kırmızı kart nedeniyle ceza verilmemesine ilişkin talebinin incelenmesi neticesinde FDT’nin 86/2. ve 86/3. Maddesi uyarınca kart uygulamalarının sadece şahısta hata halinde ortadan kaldırılabileceği ve diğer hallerde hakem kararlarının bağlayıcı olduğu hususları dikkate alınarak somut olay yönünden şahısta hata hali bulunmadığından talebin reddine,
Pfdk, hakemden bahsediyor. Tahkim de 0'a indirmez cezayı. Direk iptal etmiş oluyor, daha önce öyle bir olay oldu mu bilmiyorum da bize yapmazlar. Bir de tahkim ne zaman toplanacak da cezayı iptal edecek ? Maç pazar, cumartesi çalışıyor mu tff kurulları ?Bu hangi kurulun kararı?
Hangi şahıstan bahsediyor?
Anlaşılan o ki 1 maçlık bu cezayı sineye çekmekten başka çaremiz yok.Pfdk, hakemden bahsediyor. Tahkim de 0'a indirmez cezayı. Direk iptal etmiş oluyor, daha önce öyle bir olay oldu mu bilmiyorum da bize yapmazlar. Bir de tahkim ne zaman toplanacak da cezayı iptal edecek ? Maç pazar, cumartesi çalışıyor mu tff kurulları ?
O kadar para yok bizdeBeyler bu fake TFF organizmasini temizlemek lazim turk futbolundan. Nihat Ozdermir hakkinda FiFA,UEFA sikayet etmek lazim.
Direkt kırmızı kartın cezası 2 maç. 1 maç verilmesi " Evet kırmızı kart verilmesi yanlıştı" demek . Yani 1 maç boş boşuna ceza yemiş oldu. Ama ben bunlardan 3 4 maç bekliyordum. Neyse...
MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Birde burada kırmızı kart ve penaltı doğru diyenler vardı puuuuuuh size be
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok hala aktif duruyorlar ve forumun en aktif kişilerinden hatta biri de ölümüne belhandaciydi.Şutlanmadı mı halen o kuşlar?