Enes Kaplan
Kırmızı Üye
- 17 Kasım 2014
- 1.465
- 108
- 313
Cas'ın işi gücü yok bizim b*ktan ligimizdeki pfdk cezalarını incelemeylemi uğraşacak.CASA GITMEYEN YÖNETIM BASKA SEYIME GITSIN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cas'ın işi gücü yok bizim b*ktan ligimizdeki pfdk cezalarını incelemeylemi uğraşacak.CASA GITMEYEN YÖNETIM BASKA SEYIME GITSIN
Donk 6 da çok fazla.
Getirelim bir Prandelli , Riekerik, Tudor daha iyice bellesin hepimizi.
Moderatörler bu manipülatif çocuğa hiç bir şey yapmayacak mısınız? Bu kulübün tarihini değerlerini nasıl bu derece aşağılayabilir yahu bir insan?Bardağın dolu tarafına da bakmak lazım.
En azından devreye kadar ndiaye,donk gibi iki yeteneksiz ve futbol aklı az olan oyunculardan kurtulmuş olacağız yerlerine alt yapıdan oyuncu oynasa onlar kadar vurdunduymaz olamaz.
Birde 8 maç terimden de kurtulmuş olduk.
Kenardaki abuk subuk hamlelerini izlemek zorunda kalmayacağız.
Yönetimin yerinde olsam fırsat bu fırsat deyip kulübü küçük düşürdükleri için terim ve donk'un sözleşmesini fesh eder tazminat davasi açarım.
Ayrica satılmış fenerasyona da lanet gelsin dileklerimi sunuyorum.
Aradıkları asisti beklemeden baskete çevirdiler.hemde 3 lük.
Ibrahim TatlısesFtorun kim ???????
Aga ana avrat sövmüş diyorlar fırata. Raporu biri yayınlayacak mı bakalımHocanın bu kadar ceza almasını gerektirecek ne oldu? Olayların bir numaralı sorumlusu Jailson neden nerdeyse hoca ile aynı cezayı aldı? Terim 4 Jailson 12 maç şeklinde düzeltilirse bence cezalar ideal noktaya gelir.
Fatih terim tudorun yarısı kadAr top oynatamaz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
o takıma o tesbih ve o YUMRUK duruşu olmamış8 büyük maçta 1 gol atıp 1 puan alabilen tudorun top oynattığını iddia eden akıl yoksunları görüyorum.
bjkden 10 yemekten şansımız sayesinde kurtulduk
Ne diyon sen olumFatih terim tudorun yarısı kadAr top oynatamaz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
6 maç top oynadık. Kalan 20 küsür maçta ne oynadık.
En iyi topu Hamza oynatıyordu o zaman. Osmanlı maçı var 35 şut, 15 pozisyon kaybettik. Rize maçı, Benfica’yı deplasmanda yenecek kıvamda oyun.
Ne oldu linç edildi gönderildi.
Ibrahim Tatlıses
Kardesim bu forumda metin oktay ali sami yen basligina girip asker arkadaşınmis gibi yorum yapsan birsey olmaz emin ol.maalesef Cok demokratik bir anlayisa sahip bizim forum.Moderatörler bu manipülatif çocuğa hiç bir şey yapmayacak mısınız? Bu kulübün tarihini değerlerini nasıl bu derece aşağılayabilir yahu bir insan?
GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi