PFDK Skandal Ceza Kararlarını Açıkladı

Kavgaya giren cezayı alir bitti artik eskisi gibi iki maç ceza üzülmedim

Savunmada kimi nekadar dusurebilirsek kardir paraya kiyipta iyi bir avukat tutsalar bari

Onun bunun çocukları adamsiniz ya serdar la belhandaya da ceza verin.

Cezalar normal ve olması gereken cezalar. Sadece yumruk atarak olayları büyüten jailson bence en az 15 maç ceza almaliydi.

yuto-nagatomo-imzayi-atiyor-10808715_o.jpg

Zamanında hazırlık yapıldı... e heh heee....:hat::uiyy:
Yakışı caponuma, sen gel sen git zımbırtıları...:cigara::cigara::cigara::rose:

Japon reis takımı yönetir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

EN ÖNEMLİ SORU ŞİMDİ SELÇUK MU OYNAYACAK??

SELÇUKU OYNATAN GS HAİNİDİR

O..... çocuğu hepsi ulan bunlar nasıl ceza böyle hepinizin amk...

Belki alttan bir kaç oyuncuyu parlatırız yav çok olumsuz bakmayalım, bu sezon zaten tam kadro olsak da pek bir cacık olacağı yoktu açıkçası. Yeniden yapılanma sezonu olsun, sezonu kurtaracaz diye gereksiz para harcamayalım en çok bundan korkuyorum. Yapacağımız iş belli önümüzdeki sezon ve sezonlar için çalışacağız, haya lgörmenin alemi yok.

Her şeyden önce camia kendine gelsin adam gibi bir yönetim gelsin başa bu ne akü böyle rezil, silik yönetim mi olur.

Zaten onların da istediği bu aslında.Camia sezonu kafada bitirsin.Bence bitirmemeliyiz henüz bitmiş bir şey yok.Tabi bunu futbolcular ve teknik ekip de sahada göstermeli.

Yönetim yine kınar olay kapanır ünal başkanımız olsa yeri titretirdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cezalar normal diyenler hoca naptı söylesin de biz de bilelim

hasan şaş adamın kafasına saldırdı 8 maç hocanın kimseye teması bile yok 7 maç

allah kimseyi gsli olup da sırf takıntılarından dolayı hocaya şu konuda sallayacak kadar şerefsiz yapmasın

Bu sene bitti, onumuzdeki seneye bakalim. Ftorun bundan sonra yapacagi tek sey bol bol genclere sans vermek olmalidir.

Neyi bombardıman yapacaz arkadaş gerizekalı oyuncularımızı bombalayalım biz tokat atsak adam yerde iki saat kıvranır 7.8 maç cezasını alırdı oyuncumuz gerizekalı gibi haklıyken haksız duruma düşürdüler oyuncularımız

Belki alttan bir kaç oyuncuyu parlatırız yav çok olumsuz bakmayalım, bu sezon zaten tam kadro olsak da pek bir cacık olacağı yoktu açıkçası. Yeniden yapılanma sezonu olsun, sezonu kurtaracaz diye gereksiz para harcamayalım en çok bundan korkuyorum. Yapacağımız iş belli önümüzdeki sezon ve sezonlar için çalışacağız, haya lgörmenin alemi yok.

Her şeyden önce camia kendine gelsin adam gibi bir yönetim gelsin başa bu ne akü böyle rezil, silik yönetim mi olur.

Sezon sonu inşallah ‘keşke bunlara bu cezaları vermeseydik’ diye hüngür hüngür ağlarlar itoğlu itler!

geçen sene daha beteri fb nin ahırında olmuştu bu kadar ceza meza gelmedi hiçbirine. bütün oyun düğün bizim takım için. fenerin tüm takımına ceza verse nolacak, zaten adamlar küme düşmemeye oynuyor. bjk lı tff en azından en önemli rakip olan Galatasarayı durduralım diye cezaları yardırdılar. allah var fenerde iyi ortalık karıştırıyor, maçların içine edip rakip takımları şampiyonluktan ediyor.

Herseyi unutup camianin kenetlenmesi lazim. Ulan bi insan konustu diye 7 mac ceza verilir mi? Donk ne yapti da bu kadar ceza veriyorsun? Kameralara yakalanan senol hakeme o cocugu dediginde ceza verebildiler mi? O cocugu demek serbest mac sonu aciklamalari mi yasak. Besbelli bjk macinda bizim de ipimizi cekip basak gule oynaya sampiyon yapilmak isteniyor

Geri
Üst Alt