PFDK Skandal Ceza Kararlarını Açıkladı

Şimdi ortalık daha da karışacak. Bu TFF acilen istifa etmelidir. Yalaka, yandaş, saksocu tff istemiyoruz. İktidarın bokunu yiyen tff istemiyoruz

pek kiymetli hocamiz sayin fatih terimi kenarda dursun diye getirmemis miydik simdi tribünden izleyecek maclari

Geçen sene Ziraat Türkiye kupası 5.tur maçları 28 Kasım rövanşları ise 11 Aralık civarı oynanmış. Bjk maçı 02 Aralıkta. N diaye cezası düşerse oynayabilir. Rodrigues zaten her şekilde oynuyor. Bir tek Donk oynamayacak gibi.

En büyük sıkıntı Donk zaten.Yoksa şu anki futbollarıyla Ndiaye'yi de Rodri'yi de arayacağımızı sanmıyorum.

Ulan donk o kadar ceza alacaktı hepsini skeydi bari

Babanız Galatasaray

12e79f3933d67d7509df4c62f2eeb046.jpg

Hoşlanırlardı zaten!

Ne güzel dünya yav belirli derecede siddet uygulayan (Hasan Sas) ile sadece konusan (Terim) neredeyse birebir ayni cezayi aliyor.

Takımı ligden cekiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zaten olan olmadimi ulkedeki futbolun cilki cikmadimi aglamayana meme olmayan bi futbolun icinde degilmiyiz abi. Cikmasin amina kodumun maclarina takim olsun bitsin. Ne kaybedersek kaybedelim

Donk ne alaka 6 mac?? Soldado neler yapti ayni cezayi almış.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belki alttan bir kaç oyuncuyu parlatırız yav çok olumsuz bakmayalım, bu sezon zaten tam kadro olsak da pek bir cacık olacağı yoktu açıkçası. Yeniden yapılanma sezonu olsun, sezonu kurtaracaz diye gereksiz para harcamayalım en çok bundan korkuyorum. Yapacağımız iş belli önümüzdeki sezon ve sezonlar için çalışacağız, haya lgörmenin alemi yok.

Her şeyden önce camia kendine gelsin adam gibi bir yönetim gelsin başa bu ne akü böyle rezil, silik yönetim mi olur.

şu durumda hocaya verilen ceza yüzünden federasyona değil de hocaya sallayacak kadar kansız bir hain şerefsiz evladı olmadığım için mutluyum şahsen

Tek ayakta kalan oyuncumuz Donk'tu zaten kaç haftadır.

Fırsatı kaçırırlar mı?

Geri
Üst Alt