- 22 Kasım 2008
- 14.511
- 939
- 418
Kavgaya giren cezayı alir bitti artik eskisi gibi iki maç ceza üzülmedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En büyük sıkıntı Donk zaten.Yoksa şu anki futbollarıyla Ndiaye'yi de Rodri'yi de arayacağımızı sanmıyorum.
![]()
Zamanında hazırlık yapıldı... e heh heee....
Yakışı caponuma, sen gel sen git zımbırtıları...![]()
Belki alttan bir kaç oyuncuyu parlatırız yav çok olumsuz bakmayalım, bu sezon zaten tam kadro olsak da pek bir cacık olacağı yoktu açıkçası. Yeniden yapılanma sezonu olsun, sezonu kurtaracaz diye gereksiz para harcamayalım en çok bundan korkuyorum. Yapacağımız iş belli önümüzdeki sezon ve sezonlar için çalışacağız, haya lgörmenin alemi yok.
Her şeyden önce camia kendine gelsin adam gibi bir yönetim gelsin başa bu ne akü böyle rezil, silik yönetim mi olur.
Büyükleri mentionla(Adminler). Umarim sizi de hafifletmek icin bir seyler yaparlar.Senin küfür serbest topiğini açmağını bekliyoruz üstat!
Belki alttan bir kaç oyuncuyu parlatırız yav çok olumsuz bakmayalım, bu sezon zaten tam kadro olsak da pek bir cacık olacağı yoktu açıkçası. Yeniden yapılanma sezonu olsun, sezonu kurtaracaz diye gereksiz para harcamayalım en çok bundan korkuyorum. Yapacağımız iş belli önümüzdeki sezon ve sezonlar için çalışacağız, haya lgörmenin alemi yok.
Her şeyden önce camia kendine gelsin adam gibi bir yönetim gelsin başa bu ne akü böyle rezil, silik yönetim mi olur.