Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 43.101
- 22.882
- 2.228
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Düdük astıracak yönetim lazım Aysal yavsakti falan ama bu konuları affetmezdiFırat aydınusa birdaha galatasaray maçı yönettiren yönetim defolsun gitsin. Rahmetli özhan canaydın kötü transferler yapardı ama gerektiğinde hakeme düdüğünü astırırdı.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hem böye kiskirtici, sinir edici seyler yaz, hemde hemen raporla. Digerlerin ne demesini bekliyorsunBardağın dolu tarafına da bakmak lazım.
En azından devreye kadar ndiaye,donk gibi iki yeteneksiz ve futbol aklı az olan oyunculardan kurtulmuş olacağız yerlerine alt yapıdan oyuncu oynasa onlar kadar vurdunduymaz olamaz.
Birde 8 maç terimden de kurtulmuş olduk.
Kenardaki abuk subuk hamlelerini izlemek zorunda kalmayacağız.
Yönetimin yerinde olsam fırsat bu fırsat deyip kulübü küçük düşürdükleri için terim ve donk'un sözleşmesini fesh eder tazminat davasi açarım.
Ayrica satılmış fenerasyona da lanet gelsin dileklerimi sunuyorum.
Aradıkları asisti beklemeden baskete çevirdiler.hemde 3 lük.
yok ebesinin derlerArkadaslar,fatih hocanin ikinci sevkten daha ceza alacagi söyleniyor,dogrumu?
Vermezlerse analarını sökeyimArkadaslar,fatih hocanin ikinci sevkten daha ceza alacagi söyleniyor,dogrumu?
Rodrigues ne yaptı dalgami geciyorsun sen. Şenol Hocan hakeme küfretti 1 maç aldı hadi bırak bu işleriArkadaslar uslubunuza dikkat edin , herkes adabiyla yorumunu yapsin , kimsenin kimseye akil ogretmesine ihtiyaci yok
Sinirliyseniz bir olcude tolere edilir ama sahsi satasma ve hakaretlere girmeyin
Hukuki ve subut acisindan itiraziniz varsa soyleyin , terim hakaret ve sportmenlige aykiri aciklamalardan ceza yemis , duser mi bilmem
Oyuncularin cezasi da beklenen gibi
Bundan sonra fatih hocayla böyle cezalara alışacagız tff hocayı sevmıyor dikkat etmezse her sene 10 mac kacırıryok ebesinin derler
Sen görevini yap en iyisi.hem böye kiskirtici, sinir edici seyler yaz, hemde hemen raporla. Digerlerin ne demesini bekliyorsun
Tudor sığırı en fazla köyündeki inekleri otlatır. FT ile aynı cümle içinde kullanmam bile. Tff, basın ve medyada bizi vurmak için pusuda bekleyen bir güruh var bu doğru lakin bu işi biz kendi başımıza açtık.8 büyük maçta 1 gol atıp 1 puan alabilen tudorun top oynattığını iddia eden akıl yoksunları görüyorum.
bjkden 10 yemekten şansımız sayesinde kurtulduk
senin yüzünden modlugum gidecek ama rahat edecegim.Arkadaslar uslubunuza dikkat edin , herkes adabiyla yorumunu yapsin , kimsenin kimseye akil ogretmesine ihtiyaci yok
Sinirliyseniz bir olcude tolere edilir ama sahsi satasma ve hakaretlere girmeyin
Hukuki ve subut acisindan itiraziniz varsa soyleyin , terim hakaret ve sportmenlige aykiri aciklamalardan ceza yemis , duser mi bilmem
Oyuncularin cezasi da beklenen gibi
gerekilen seylere bakiyorum merak etmeSen görevini yap en iyisi.
Varsa benim söylediklerimde hakaret vs. gereğini yaparsın.
Aksi halde insanların yorumlarını yorumlama görevine soyunma.
Ayrıca taraf tutupta raporladiklarimi editleme BANla pls.
banlama yetkim olsa inan bana ilk olarak seni banlardim bu kadar insani kiskirtma derdinde oldugundan dolayi.Sen görevini yap en iyisi.
Varsa benim söylediklerimde hakaret vs. gereğini yaparsın.
Aksi halde insanların yorumlarını yorumlama görevine soyunma.
Ayrıca taraf tutupta raporladiklarimi editleme BANla pls.