PFDK Skandal Ceza Kararlarını Açıkladı

Pusuda bekliyormuş onun bunun çocukları.Olayları çıkarıp tahrik edenlerle aynı cezaları vermiş şerefsizler.Bunun talimati tabiki o ayı suratlı gelmişini geçmişini sevdiğimin tüpçüsünden geldi.Başkan susup bunun üzerine gitmessen sende adam değilsin.Skandal ötesi karar bunlar.Soldada ile donk nasıl aynı cezayı alır ulan.Fatih hoca nasıl 7 maç alır.Arda hakemi dövdü 10 aldı.Hoca naptı.

FT 7 maçlık ne yapmış ulan adi herifler? Jailson açık açık tokat atıyor 8 maç, FT bilmem kimin çocuğu hakeme maçın içine ettin dediği için 7 maç alıyor...

Şerefsiz omurgasız TFF.

Hocanın mıllı takımda ki olayları bize kadar yansıdı. Bu sene böyle gecerde bu tff degişmedikce fatih hoca başımızda oldugu sürece her yıl aynı şeyler başımıza gelecektir

Arkadaslar,fatih hocanin ikinci sevkten daha ceza alacagi söyleniyor,dogrumu?

Bardağın dolu tarafına da bakmak lazım.
En azından devreye kadar ndiaye,donk gibi iki yeteneksiz ve futbol aklı az olan oyunculardan kurtulmuş olacağız yerlerine alt yapıdan oyuncu oynasa onlar kadar vurdunduymaz olamaz.
Birde 8 maç terimden de kurtulmuş olduk.
Kenardaki abuk subuk hamlelerini izlemek zorunda kalmayacağız.

Yönetimin yerinde olsam fırsat bu fırsat deyip kulübü küçük düşürdükleri için terim ve donk'un sözleşmesini fesh eder tazminat davasi açarım.

Ayrica satılmış fenerasyona da lanet gelsin dileklerimi sunuyorum.
Aradıkları asisti beklemeden baskete çevirdiler.hemde 3 lük.

hem böye kiskirtici, sinir edici seyler yaz, hemde hemen raporla. Digerlerin ne demesini bekliyorsun

Şöyle de bir şey var, FT hakeme sövdü diye 7 maç aldıysa şenor sunın yaptıklarına neden 1-2 verilerek geçiştirildi? Neresinden bakarsan bak garip.

Yönetim müsvettesi bütün maçlardaki görüntüleri toplayıp aziz gibi basın toplantısı yapmalı

Allah bildiği gibi yapsın sizi şefersiz herifler. Sizin uygulayacağınız adaletin de yöneteceğiniz futbolun da ...

Hayatımda bu kadar taraflı bir kuruluş daha görmedim. Sanki sahayı karıştıran ilk tokadı atan olayları çıkaran Galatasaray sanki cezalara bak anasını satayım böyle işin direk hapis cezası verseydiniz adamlara ...

Arkadaslar uslubunuza dikkat edin , herkes adabiyla yorumunu yapsin , kimsenin kimseye akil ogretmesine ihtiyaci yok

Sinirliyseniz bir olcude tolere edilir ama sahsi satasma ve hakaretlere girmeyin

Hukuki ve subut acisindan itiraziniz varsa soyleyin , terim hakaret ve sportmenlige aykiri aciklamalardan ceza yemis , duser mi bilmem

Oyuncularin cezasi da beklenen gibi
Rodrigues ne yaptı dalgami geciyorsun sen. Şenol Hocan hakeme küfretti 1 maç aldı hadi bırak bu işleri

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Basimizda yönetim olmadığı için hertur baskı ve sindirme çalışmasını yapıyorlar sasirmamak lazım

hem böye kiskirtici, sinir edici seyler yaz, hemde hemen raporla. Digerlerin ne demesini bekliyorsun
Sen görevini yap en iyisi.

Varsa benim söylediklerimde hakaret vs. gereğini yaparsın.

Aksi halde insanların yorumlarını yorumlama görevine soyunma.
Ayrıca taraf tutupta raporladiklarimi editleme BANla pls.

8 büyük maçta 1 gol atıp 1 puan alabilen tudorun top oynattığını iddia eden akıl yoksunları görüyorum.

bjkden 10 yemekten şansımız sayesinde kurtulduk
Tudor sığırı en fazla köyündeki inekleri otlatır. FT ile aynı cümle içinde kullanmam bile. Tff, basın ve medyada bizi vurmak için pusuda bekleyen bir güruh var bu doğru lakin bu işi biz kendi başımıza açtık.

Kim dedi 30 gol atmış santraforunu yerini bile doldurmadan sat diye? Kim dedi kiralık bile olsa bir stoper alama diye? Kim dedi belhanda, ömer ve sinan gibi sığırlara bu kadar tahammül et diye? Kim dedi 2-0 dan kendi evinde maç ver diye? Kim dedi 40 gün boyunca o kadar maçta gram top oynama diye? Kim dedi takıma kondisyon yükleme diye? Kim dedi daha 55. Dakikada oley çek diye?

Öyle vatan millet sakarya edebiyatını geçsin hoca. Bu takım porto maçından beri neden tel tel dökülüyor onu anlatsın. Bu derece bir rezilliği sadece santrafor yokluğu ile açıklayamaz.

ASUS_X00LDA cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaslar uslubunuza dikkat edin , herkes adabiyla yorumunu yapsin , kimsenin kimseye akil ogretmesine ihtiyaci yok

Sinirliyseniz bir olcude tolere edilir ama sahsi satasma ve hakaretlere girmeyin

Hukuki ve subut acisindan itiraziniz varsa soyleyin , terim hakaret ve sportmenlige aykiri aciklamalardan ceza yemis , duser mi bilmem

Oyuncularin cezasi da beklenen gibi
senin yüzünden modlugum gidecek ama rahat edecegim.

DONK NEYE GÖRE 6 MAC YEDI?! Neye göre

gerekilen seylere bakiyorum merak etme

banlama yetkim olsa inan bana ilk olarak seni banlardim bu kadar insani kiskirtma derdinde oldugundan dolayi.

Geri
Üst Alt