PFDK Skandal Ceza Kararlarını Açıkladı

sinirli şekilde foruma giriyorsun,

yorumları okuyup,

daha çok sinirliyorsun.

Cezalarda eksik var. Saha kapatma da olmalıydı. Böyle ölmeyiz

Kalabaligin arasinda belirledigi haruna ucarak dizini cikarip gomuyor

Bu hareketin kapsami saldiriya giriyor , 5 bekliyordum
O olay max 2 olur. 6 olmak icin cok daha fazlasi gerekiyor. Kendisini koruma amacli öyle girdim diyebilir. Cünkü HERKESIN icine atladi, bizimkisini de vurabilirdi

Kalabaligin arasinda belirledigi haruna ucarak dizini cikarip gomuyor

Bu hareketin kapsami saldiriya giriyor , 5 bekliyordum
Hani donku güzelce izlemişsin ya. Harununda ne yaptığını izledin mi? Ordan da bir objektiflik bekliyoruz. Ama adil kararlar zaten başında söylemiştin. O yüzden sana laf atmakla eren derdiyok'a laf atmak arasında hiç bir fark yok.

Arkadaslar uslubunuza dikkat edin , herkes adabiyla yorumunu yapsin , kimsenin kimseye akil ogretmesine ihtiyaci yok

Sinirliyseniz bir olcude tolere edilir ama sahsi satasma ve hakaretlere girmeyin

Hukuki ve subut acisindan itiraziniz varsa soyleyin , terim hakaret ve sportmenlige aykiri aciklamalardan ceza yemis , duser mi bilmem

Oyuncularin cezasi da beklenen gibi
Ya Sinan neyi beklenildiği gibi. Bokunu çıkarıyorsun bazen birader sen de

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

banlama yetkim olsa inan bana ilk olarak seni banlardim bu kadar insani kiskirtma derdinde oldugundan dolayi.
İnsanların doğruları söylemesi ne zamandan beri kışkırtma oldu?

Gerçekleri algı oyunlari ile gizleyen ve okları sürekli başkasına çeviren teknik heyet sizi de çok güzel kandırıyor.

Şu an taraftarların %95'i kör bir şekilde olaylara bakıyor.
İleri de neler döndüğünü anladıklarında yaşadığımız bunca rezalet tarihimize çoktan yazılmış olacak.

Sahaya gireceksin hakeme ana avrat küfür edeceksin.
Elindeki maçı rakibine hediye edeceksin.
Birde gelene geçene yumruk atacaksin.

Sonra suçu başkasında arayacaksin.
Ne güzel dünya.

Ne farkı kaldı bunun emre ve arda'nin yaptıklarından?
Benim için hepsi aynı kefede.
Gerçekleri ne kadar çabuk görürseniz sorunu o kadar çabuk aşarız.

neresi skandal ilk defa doğru karar vermiş pfdk önce ligin en rezil takımından evimizde tokat yedik ardından maç sonu da yemeye devam ettik ve buna çirkeflikle karşılık verdik hakettik

Bizim tribünler fenerliler gibi eğitimsiz çomar olsaydı jailson o sahadan cıkamazdı

Ahlaksız köpekler polis arabaları devirdiler bu ülkede
Melo'yu sahaya girip öldüreceklerdi neredeyse
Bu ülkede Galatasaray taraftarı gibi olmayacaksın kaybedersin. Sahaya girip adam kovalayacaksın hakem'e ucan tekme atıcan. Özellikle 2011 den sonra degistik dedik bizi sulu derbilere götürecekler illa

Gerçekleri algı oyunlari ile gizleyen ve okları sürekli başkasına çeviren teknik heyet sizi de çok güzel kandırıyor.

Şu an taraftarların %95'i kör bir şekilde olaylara bakıyor.
İleri de neler döndüğünü anladıklarında yaşadığımız bunca rezalet tarihimize çoktan yazılmış olacak.

Ne güzel dünya.

Gerçekleri ne kadar çabuk görürseniz sorunu o kadar çabuk aşarız.

tek üzüldügüm nokta bu takımın kötü gidişi tffye yıkılacak tüm sorumlular aklanacak. Bu takım top oynamıyor ama bitane acıklama yok millete sallamaktan

Gary ve Donk'un hala tam olarak ne yaptığı belli değil. Kanıt niteliğinde görüntü bile yok. Uçan tekmeler, kafa atmalar, bel kırmalar, boğaz sıkmalar nerede, ben mi kaçırdım bu görüntüleri? Kovalama ve itmeden kimse 5-6 maç ceza yiyemez.

Şu taraftarların %95'i kör bir şekilde olaylara bakıyorlar.

Ne güzel dünya.

Geecekleri ne kadar çabuk görürseniz sorunu o kadar çabuk aşarız.

Bak bak birde uzun uzun yazılar yazıyor sanki bana futbolu yutmuş duayen. Futbol senin bildiğin şekilde şeffaf oynanmıyor arkadaşım. Eğer şu cezalara seviniyorsan. Geçen sene şampiyon olduğumuzda da ağladın heralde yazılarından bunları çıkarıyorum. Sonuç olarak sen GALATASARAYLI değilsin bir provokatörsün. Artı olarak senin terim düşmanlığından gözün dönmüş iyi değilsin. Doktora görünmeni öneririm.

Belki alttan bir kaç oyuncuyu parlatırız yav çok olumsuz bakmayalım, bu sezon zaten tam kadro olsak da pek bir cacık olacağı yoktu açıkçası. Yeniden yapılanma sezonu olsun, sezonu kurtaracaz diye gereksiz para harcamayalım en çok bundan korkuyorum. Yapacağımız iş belli önümüzdeki sezon ve sezonlar için çalışacağız, haya lgörmenin alemi yok.

Her şeyden önce camia kendine gelsin adam gibi bir yönetim gelsin başa bu ne akü böyle rezil, silik yönetim mi olur.
UEFA' dan gelmesi muhtemel cezaya dair, FT in sözleri üzerinden dün açtığım başlık itibar görmedi ama oradan devam edeyim;

Ceza gelecekse ''2018-2019 sezonunda Avrupa kupalarına katılamaz'' şeklinde olsa bari. O durumda UEFA' nın yaptırımının da, bu verilen cezaların da bir anlamı kalmayacak diye düşünüyorum. Bütün halinde formsuz, nasıl bir format ve taktikle oynadığı belirsiz, durmadan sakat veren mevcut kadronun, birkaç çok iyi takviye ile dahi şampiyon olamayacağı kanaatimi daha önce paylaşmıştım. İhtiyaç duyulan 'Yeniden yapılanma' için zoraki bir fırsat olabilir bu yaşanan ve muhtemel yaşanacaklar; eldeki verimi düşük/maliyeti ağır/yaşı geçkin/futbol oynama hevesi tükenmiş 'safra' lardan olabildiğince kurtulmak anlamında...

1 yıldan fazla ceza ihtimalini hiçbirimiz düşünmek dahi istemeyiz elbette. ''Bir sezon Avrupa kupalarına katılmaktan men'' şeklinde bir ceza da iyi olmaz. O durumda bu sezon Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etmemiz gerekir, cezayı seneye tamamlayabilmek için; yeniden yapılanırken yarışın içinde kalma mecburiyeti elimizi zayıflatır...

Şu an afaki gelecektir çoğu kişiye ama önümüzdeki dönemde bunların çokça konuşulacağını tahmin ediyorum; umarım boş evham yapıyorumdur...

Birbirinize girmeyin lan, tüpçüyle şikecilere saldırın

Geri
Üst Alt