- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
acil bir gaz birakma topigi lazim, 2 kere yapmistik öyle seyi (bir tanesine yetmistim, öbürünü kacirmistim disardaydim). Iyi gelecek. Silinir yenidenBirbirinize girmeyin lan, tüpçüyle şikecilere saldırın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
acil bir gaz birakma topigi lazim, 2 kere yapmistik öyle seyi (bir tanesine yetmistim, öbürünü kacirmistim disardaydim). Iyi gelecek. Silinir yenidenBirbirinize girmeyin lan, tüpçüyle şikecilere saldırın
daha kötüsünü yaptik.Naptik adam mi öldürdük
Kesinlikle öyle. Yorumum yok daha fazla usta.Kardesim bu forumda metin oktay ali sami yen basligina girip asker arkadaşınmis gibi yorum yapsan birsey olmaz emin ol.maalesef Cok demokratik bir anlayisa sahip bizim forum.
Valla ben sevindim bu cezalara keske daga fazla olsaydi hatta belhanda sinan sakat eren falanda 10ar mac ceza alsaydi da bu karaktersiz beceriksiz oyuncular yerine genclere yonelmis olurduk ilk 3-4 sayfayi okudum yangin yerine cevrilmis ortalik sanki bana muazza oynuyor bu hiyarlarda ceza aldi diye kendimi paralayacam dedigim gibi keske daha fazla verselerdi cezayi milyonlari alip bi halta yaramayan futbol oyna sonra birde kavga dovus hadi oradan mis gibi gecleri izleriz hocanin oynatacagi yoktu baska türlü