Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.100
- 21.186
- 1.568
botlak derler böyle topçulara her iki ayağını da etkili kullanabilenBu adam solak mi saglak mi. Videolara baktim her 2 si ilede cakiyor herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
botlak derler böyle topçulara her iki ayağını da etkili kullanabilenBu adam solak mi saglak mi. Videolara baktim her 2 si ilede cakiyor herif
Sende hortlak olmussun reisbotlak derler böyle topçulara her iki ayağını da etkili kullanabilen
Eger Hauge ile gercekten ilgimiz olduysa, Zinckernagel'ida biliyorlardir sanirsam Scout ve Teknik ekibimizSende hortlak olmussun reis
Biz bunu bedava alamayiz gibi bu yonetimle. Adamin varligindan bile haberdar degildirler. Insallah yanilirim
1 tane daha karabacak. Can sen degilsin di mi ustatEger Hauge ile gercekten ilgimiz olduysa, Zinckernagel'ida biliyorlardir sanirsam Scout ve Teknik ekibimiz
.1 tane daha karabacak. Can sen degilsin di mi ustat
Ayni bu gole benzer bi golu ergun buz adam da atmiş idiBu gol biraz kalecinin malligi admirim
AA olur nedenFener'in alacağı yönünde haberler artmaya başladı. Onlar alıp biz almazsak sebebini anlamak zor olacak zira bedavaya ve ucuz maaşa yatırım işte, tutmazsa da bir şey kaybetmeyeceğiz, orta sıra takımına kaptırmak saçma olur.
Bizdekiler bedava sevmiyor. En kotu yedegimizde olur. Baktim iyice calimda atiyor. Bizim takimda yapan yok gibi birsey calimiFener'in alacağı yönünde haberler artmaya başladı. Onlar alıp biz almazsak sebebini anlamak zor olacak zira bedavaya ve ucuz maaşa yatırım işte, tutmazsa da bir şey kaybetmeyeceğiz, orta sıra takımına kaptırmak saçma olur.
bir gsli olarak soyluyorum FENERBAHÇE ile transfer savaşına girip ne zaman kazandik kiAynen 2 farkli sitede Fenerin ilgilendiği haberini oludum. Alenen yol yapılıyor.
Galatasarayi kucuk yazip feneri buyuk yazman ne iştir @Keramettin TANRIVERDİbir gsli olarak soyluyorum FENERBAHÇE ile transfer savaşına girip ne zaman kazandik ki
Galatasaray kompleksi yüzünden daha fazla maaş-bonservis verip alıyolar..bir gsli olarak soyluyorum FENERBAHÇE ile transfer savaşına girip ne zaman kazandik ki
Galatasarayi kucuk yazip feneri buyuk yazman ne iştir @Keramettin TANRIVERDİ
Sanirim Onyekuruyu istiyoruz diye attik bunuFener'in alacağı yönünde haberler artmaya başladı. Onlar alıp biz almazsak sebebini anlamak zor olacak zira bedavaya ve ucuz maaşa yatırım işte, tutmazsa da bir şey kaybetmeyeceğiz, orta sıra takımına kaptırmak saçma olur.