# Philippe Senderos

Cevap: # Philippe Senderos

3-5-2 çok ama çok iyi bir sistemdir...

Ancak...

Sol bekiniz Ashley Cole,

Sağ bekiniz Sergio Ramos,

ise...

Eger ki elinde ki kadro yeterli ise futbolda ki en iyi sistem 3-5-2'dir.

2000 yılı galatasarayına bakarsanız ne demek istedigimi anlarsınız

saygılarımla

skibbe bunu galatasaray'da birçok maçta denedi ama sonuç ortada, bence artık 4-4-2 , 3-5-2 gibi çift forvetli sistemler geride kaldı, artık bir çok takım tek forvet ve ona yardım eden yardımcı (kanat) forvetlerle oynuyor...

Taktik dediğimiz hadise kadro ile ilgilidir...

Kadrona göre taktik yaparsın...

Hem teknik ebimize hem kadromuza bakarak, gelecek sezona 4-3-3 ile oynayacağımızı görmek pekte zor değil...

skibbe bunu galatasaray'da birçok maçta denedi ama sonuç ortada, bence artık 4-4-2 , 3-5-2 gibi çift forvetli sistemler geride kaldı, artık bir çok takım tek forvet ve ona yardım eden yardımcı (kanat) forvetlerle oynuyor...

evet dogru söylüyorsun hatta 4-6-0 sistemi ile oynatan hocalar var

yani toplu hücum ve toplu savunma mantıgı

üçlü defans zamanı dünyada bitti gibi bir şey almanlar bile artık dörtlü defans oynuyor çok kaliteli kadroda olsa artık 3-5-2 zor barça bile üçlü defansta zorlanır bence

Capone mi sol bek?

Capone hiç hayatında sol bek oynamış mı?

Bülent Korkmaz mı sağ bek?

Bülent Korkmaz, sağ kanatta 1 tur atana kadar rakip oyuncu 2 kere gider gelir...

avrupa kupası maclarında kim oynuyordu ?

yoksa ben mi yanlıs hatırlıyorum

Capone

170px-Gs-17052000-lineup.png

Fatih Terim bir röportajında şöyle demişti;

- O sezona 3-5-2 ile başlamıştık. Ancak Ergün ve Capone devamlı ileri geri gidip geldikten sonra, ikinci yarıya halleri kalmıyordu. Bizde sonra o sıralar avrupada, özelliklede italyan takımlarında moda olan, 4-3-1-2 taktiği ile oynamaya başladık.

;)

yukarıdaki diziliş 4-3-3 e ne kadar çok benziyor allahallah

O dönemki başarının arkasında, belli bir şablona takılıp kalmadan, gayet esnek bir oyun tarzı benimsemiş olmamızın, gerektiğinde klasik 4-4-2, gerektiğinde 4-3-3, 4-3-1-2, gerektiğinde 3-5-2 oynamamızın büyük etkisi vardı.

Geri
Üst Alt