# Philippe Senderos

Cevap: # Philippe Senderos

benim anlamadıgım arsenal taraftarı kötü diyor diye kötü olacak hali yok hadi diyelim kötü milan neden aldı hadi diyelim milan yedek olsun diye aldı o zaman arsenal taraftarının kötülediyi niye milan aldı neden bu kadar kötü(!) oyuncuyu Arsène Wenger 115 maç oynattı Arsène Wenger topçudan ne anlar(!)

Senin yazdıgına göre şöyle birşeyde çıkarabiliriz: Madem iyiydi neden Arsenal kiraladı ve 8 milyon Euroya satın alma opsiyonunu verdi Milana ve neden Milan 8 Milyon Euroya almadı?

benim anlamadıgım arsenal taraftarı kötü diyor diye kötü olacak hali yok hadi diyelim kötü milan neden aldı hadi diyelim milan yedek olsun diye aldı o zaman arsenal taraftarının kötülediyi niye milan aldı neden bu kadar kötü(!) oyuncuyu Arsène Wenger 115 maç oynattı Arsène Wenger topçudan ne anlar(!)

şu anda onu kapı dışarı eden de Arsene Wenger'dir. Thomas Vermaelen'i aldı adam. Senderos'a bir şans daha vereyim falan demeden, direk biletini kesti. Arsene Wenger futbolcudan anlıyor kesinlikle. anlamasa bu Senderos kazmasını tutardı yoksa takımda. :asd:

Hiç boşuna uğraşmayalım, Servet i geri alalım olsun bitsin!

Resmi siteye de başlık atarız :

Servet Çetin GALATASARAY 'da ! diye :m26:

Senin yazdıgına göre şöyle birşeyde çıkarabiliriz: Madem iyiydi neden Arsenal kiraladı ve 8 milyon Euroya satın alma opsiyonunu verdi Milana ve neden Milan 8 Milyon Euroya almadı?

bende senin yazdıklarından şunu cıkardım arsenal oyuncuyu satmaya karar verdi neden milana gitti arsenalle eş degerdeki milana gitti?:D:D

Fizik olarak Servet'i aratmaz fazlası bile var ters kademeye iyi giriyor servet gibi kısa mesafede yavaş da değil ayrrıca çok tecrübeli bir oyuncu yarar sağlayacaktır umarım netlik kazanır..

şu anda onu kapı dışarı eden de Arsene Wenger'dir. Thomas Vermaelen'i aldı adam. Senderos'a bir şans daha vereyim falan demeden, direk biletini kesti. Arsene Wenger futbolcudan anlıyor kesinlikle. anlamasa bu Senderos kazmasını tutardı yoksa takımda. :asd:

daha nereye kadar tutacak 115 maç oynattı zaten henry kazmasınıda ondan yolladı:)

Henry ile Senderosu kıyaslamak saçmalamaktır. Çünkü Henry iki takımdada tutundu Senderos tutunamadı ama yinede kıyaslıyacaksanız bişe diyemem

Aslında çok da muamma değil. Arsenal'de kum gibi topçu türüyor. Alttan gelipte şu an oynayanlar zaten Senderos'yan daha hızlı ve iyi. Zaten çoğu siyahi atletik Arsenal yapısına uygun adamlar. Bir de buna sakatlığı eklendi ve adam Milan'a kiralandı. Mal olsa Arsene onu değil maça çıkarmak yanında bakkala götürmez. 100 küsür maç ne olup olmayacağı konusunda geçerli referanstır bence. Sakat olsa Milan'ın sağlık kontrolüne takılırdı ki belgesellerde izlediyseniz Milan bu işte en iyilerden. Servet'i kaybettik. Kendisi de Servet gibi fizik ön planlı ve Servet'ten çok daha teknik bir oyuncudur.

Yönetim onyewu'yu neden düşünmüyor? bonserviside yok bildiğim kadarıyla...

Arsenal gibi takımlarda imkan çok olduğundan Senderos'a ve onun gibi birkaç futbolcuya 2. şans tanınmamış olabilir.Ama malesef biz o imkanlara sahip değiliz.Karşılaştırırken iyi düşünmek lazım. :)

arsenalda gayet iyi oynadı banko oyuncusuydu milana gelince şansızlık yaşadı 2 ay sakatlandı iyileştikten sonra ordada oynadı

Tamam ondan Arsenal yolluyor defans oyuncusu alıyor lütfen Henryi felanda yolladı demeyin. Bu adam istenmedigi için kötü oynandıgı için yollanıyor ve Milan satın alma opsiyonunu bile kullanmıyor...

Henry ile Senderosu kıyaslamak saçmalamaktır. Çünkü Henry iki takımdada tutundu Senderos tutunamadı ama yinede kıyaslıyacaksanız bişe diyemem

burda demek istedigim takımdan yollandı diye iyi yada kötü oldugu anlaşılmaz belki maçlarını izlemiş begenmemiş olabilirsiniz onu bilemem

hic bir gelişme yok yine.patanaj cekiyoruz transferde.galiba birseyler ters gidiyor bu gidişle yine inamotolara geri donus olacak.vede güc kaybediyoruz.Servet gitti Lincoln muamma.....durum kotu arkadaşlar.burda oyleee kendi kendimize yorum yapıyoz.ortada fol yok yumurta yok..

Arsenal'da banko muydu? Gallas ve Toure neydi o zaman? Gallas'dan önce de Sol Campbell neydi? sallıyorsunuz bari usturuplu sallayın.

transferler bir acıklansa da bizde rahatlasak 22 hazirana kadar biri gelebilirmi

Geleceğini düşünmüyorum ;):).Ne biliyim başka birinin geleceğini düşünüyorum ;):).

Geri
Üst Alt