# Philippe Senderos

Cevap: # Philippe Senderos

Iste ikisini birden düsünüyorum zaten..O zaman biraz agir olabilir defans.

Ama Hakan Balta´yi cok begeniyorum stoper olarak.

o zaman haklısın, ikisiyle birlikte ağır olur defansımız ama ben de zaten bu yüzden senderos'un transferine çok sıcak bakmıyorum. onun yerine daha atletik, hızlı ve top tekniği vasatın üstünde bir oyuncu alınmasını daha doğru buluyorum. ayrıca senderos'un yanında hızlı bir adam olsa dahi rijkaard'ın sisteminde zorlanacağını düşünüyorum...

ya adam arsenalde muthis di milan aldi ve ilk yari oynamadi ama ikinci yari iyi bir performans gosterdi iyi cok iyi hemde alinirsa ah bu arada yeno konular acin hep eski seyleri donup dolasiyor geliyor

Senderos, bir stoper için oldukça genç yaşta Arsenal ve Milan'da oynamış bir futbolcu. Servet'in Fenerbahçe'de nasıl oynadığını hepimiz biliyoruz, bir de bizde nasıl oynadığını.. Gelirse çok iyi transfer olur emin olun, merak ediyorum eleştiren arkadaşlar kimi bekliyorlar? Rio Ferdinand mı gelsin? Bu transfer gerçekleşirse yine UEFA'da manşet oluruz.

ne gelen var ne giden:( beklemekten sıkıldık artık ya! yarın birisi açıklanır umarım!

Senderos, bir stoper için oldukça genç yaşta Arsenal ve Milan'da oynamış bir futbolcu. Servet'in Fenerbahçe'de nasıl oynadığını hepimiz biliyoruz, bir de bizde nasıl oynadığını.. Gelirse çok iyi transfer olur emin olun, merak ediyorum eleştiren arkadaşlar kimi bekliyorlar? Rio Ferdinand mı gelsin? Bu transfer gerçekleşirse yine UEFA'da manşet oluruz.

Aynen senin gibi düşünüyorum.Birde şöyle bir durum var,bizim yıllardan beri duran toplarda savunmadan ileri çıkıp kafa golü atacak bir oyuncumuz olmadı.Bu açıdan da iyi olur.

Aynen senin gibi düşünüyorum.Birde şöyle bir durum var,bizim yıllardan beri duran toplarda savunmadan ileri çıkıp kafa golü atacak bir oyuncumuz olmadı.Bu açıdan da iyi olur.

Her yönüyle faydalı olur, Rijkaard'ın da istemeyeceğini kesinlikle düşünmüyorum, muhakkak böyle büyük takım tecrübesi olan bir futbolcuyu ister. Haldun Bey'e güvenip az daha dişimizi sıkalım yeter ki.. Teknik heyet eldeki imkanlara göre en iyi kararı verecektir.

Her yönüyle faydalı olur, Rijkaard'ın da istemeyeceğini kesinlikle düşünmüyorum, muhakkak böyle büyük takım tecrübesi olan bir futbolcuyu ister. Haldun Bey'e güvenip az daha dişimizi sıkalım yeter ki.. Teknik heyet eldeki imkanlara göre en iyi kararı verecektir.

Zaten kadromuz fena değil.2-3 takviye ile hazır oluruz biz.

Turkspora göre f5 Altıntop kardeşleri bitirmiş.Eğer doğruysa cok iyi iş başardılar gercekten

Altıntop kardeşlerimi bitirmiş hahahaha gülerim.

Yahu akıl mantık adamlar elleşmeyin bize gelmeyeceğiz diyorlar hala anlaştı diyolar ya utanmazlar.Ne ahlak kalmış bunlarda ne birşey.

ya site yani turkspor acilmiyor bende (fransadan) size gelen bi haber var mi dogru f5 de altintoplar galatasaray da bi sey yok mu

Renkdaş altıntop kardeşler gelmeyeceğiz demişler zaten.Hala yok fenerde yok bilmemne.Eğer hamit ve halil gelecek olsalardı bize gelirlerdi.Reijkard faktörü.

hem galatasaray'lı olmaları hem de rijkaard faktörüne rağmen galatasaray'a transfer olmaya yanaşmayan ve her fırsatta türkiyeye gelmeyi düşünmediklerini söyleyen altıntop kardeşleri fenerbahçe ancak silah zoruyla getirebilir bu da azize'nin en iyi yaptığı iş olsa gerek (bknz; topuz transferi) :D

ya site yani turkspor acilmiyor bende (fransadan) size gelen bi haber var mi dogru f5 de altintoplar galatasaray da bi sey yok mu

Saim abi Altıntoplar f5 te diyor.Ayrıca kendilerinden cok eminler.Gs nin bu hafta 2 veya 3 transfer acıklamasını bekliyormuş Azize o yüzden bu transferleri misilleme olarak bekletiyomuş.Yani haftaya acıklanacakmış.

Geri
Üst Alt