Pierre-Emerick Aubameyang, Barcelona'da!

Prag‘da acayip: yol ortasinda uyusturucu satmaya calisanlar, fuhus vs cok fazla iki adim atamioyrsun ama tehlikeli bisey ben de yasamadim

Roma‘ya gitmeyi düsünüyorum bu sene bakalim orasa ne cikacak karsimiza 😬

Saticilara ben denk gelmedim Prag'da ama Barcelona'da iki sokakta bir karsina "You need Weed, bro?" diyen zenci cikiyordu zirt pirt. Ama pub veya gece kulüplerinde cidden kadinlar cok kolay yakinlasiyor bunu deneyimledim :asd:

Roma cok güzel ya ben gecen sene bizim Milli Takimin Avrupa Kupasi acilis macina gitmistim. Gezmek icin en güzel Avrupa sehirlerinden biri. Roma'yi mutlaka tavsiye ederim.

Saticilara ben denk gelmedim Prag'da ama Barcelona'da iki sokakta bir karsina "You need Weed, bro?" diyen zenci cikiyordu zirt pirt. Ama pub veya gece kulüplerinde cidden kadinlar cok kolay yakinlasiyor bunu deneyimledim :asd:

Roma cok güzel ya ben gecen sene bizim Milli Takimin Avrupa Kupasi acilis macina gitmistim. Gezmek icin en güzel Avrupa sehirlerinden biri. Roma'yi mutlaka tavsiye ederim.
Aynen kiz tavlamak falan Barselonada cocuk oyuncagi gibi. Hepsi hazir bekliyorlar kulüp cikisi, sahilde falan🤣

Romanin özellikle tarihi yerlerini görüp gezmek istiyorum. Gecmise seyahat etmek gibi bisey olmali.

Geri
Üst Alt