Bora Er
Tecrübeli Üye
- 12 Ağustos 2011
- 5.527
- 2.438
- 1.938
5 milyon veremezsin.Torreira hoplar.Yada Torreira nin maasinida o mertebeye çekmen lazım.5 milyon euro maaş verilecek bir adam değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 milyon veremezsin.Torreira hoplar.Yada Torreira nin maasinida o mertebeye çekmen lazım.5 milyon euro maaş verilecek bir adam değil
En doğru yorum bu, tıkanan oyunu açabilecek oyuncu değil ama bu Ziyech’in, Zaha’nın yerine de koşsun ince işleri tamamen ön taraf yapsın diyeceksek oynar, başka türlü zor, kabız oluruz.ziyech zaha icardi aynı anda sahada olacaksa bu profil doğru.
hatta varsa bitane daha böyle dinamo alalım.
ancak taşırız ön tarafı
Dün akşam Almanya maçında Hojberg kaç tane adres teslim pas attı.Bize torreiranin daha iyi pasor olani lazim. Hojberg torreira gibi afam.yiyen tarz oyuncu degil
Kesinlikle katılıyorum ama nedenini bilmediğimiz şekilde bu gerçekleşmiyor maalesefBundan sonra 2-3 milyon maaşın üstünde alınacak her adam bizi geriye götürür. Bu ligin, ülke futbolunun, halkın o seviye ekonomik gücü yok. Bu tip transfer günübirlik başarı için olur. Gelecek sezonlarda bu sözleşmeler başa bela olur. Bunu daha önce defalarca yaşadık.
Bu adamları getirip sonra geri para verip göndermeye uğraşacağına Camara’yı getir, senden para verip almaya uğraşsınlar.
Ama torreira tarzi bir isiran oyuncu degil onu demek istedim. Yani hemi torreira gibi olup birde pas atacak oyuncu sart bize, yoksa orta saha yol gecen hani oluyorDün akşam Almanya maçında Hojberg kaç tane adres teslim pas attı.
öyle topçu yokAma torreira tarzi bir isiran oyuncu degil onu demek istedim. Yani hemi torreira gibi olup birde pas atacak oyuncu sart bize, yoksa orta saha yol gecen hani oluyor
Aynen katılıyorum bir tanıdık var istediğimiz özelliklere sahip Melo oda 40 yaşındaAma torreira tarzi bir isiran oyuncu degil onu demek istedim. Yani hemi torreira gibi olup birde pas atacak oyuncu sart bize, yoksa orta saha yol gecen hani oluyor
Var.Stanislav Lobotka - Oyuncu profili 23/24 torreira'nın oynayışına bayağı benziyor milli takım maçını izlemiştim.öyle topçu yok
Breivik’i tahlil edip çöp mü değil mi karar vermek bizim işimiz değil ki. Bunu yapması gereken birimleri kuracaksın. Biz 2014’de Droba’lı, Sneijder’li kadro ile şampiyon olamadık. Ekonomik çöküş orada başladı. Eğer şampiyon olamazsak bu maaşlar bizim belimizi büker değil, belimizi kırar. Mecbursun sistem takımı kurmaya. Kopenhag, Prag gibi küçük bütçeli takımlar bile bizi tokatlıyor. İcardi’ye 10 milyon, Zaha’ya 8 milyon vermen kurtarmıyor seni.Kesinlikle katılıyorum ama nedenini bilmediğimiz şekilde bu gerçekleşmiyor maalesef
Birde getireceğimizgenc oyuncuya ne kadar sabır göstereceğiz oda işin ayrı konusu .Emil Breivick konusu foruma geldiğinde onlarca kişi çöp dedi.
Aklıma sadece şu soru geliyor: Hala menejerlerin kolesimiyiz?Kendi tarzimizi onlar yuzundenmi olusturamiyoruz.Breivik’i tahlil edip çöp mü değil mi karar vermek bizim işimiz değil ki. Bunu yapması gereken birimleri kuracaksın. Biz 2014’de Droba’lı, Sneijder’li kadro ile şampiyon olamadık. Ekonomik çöküş orada başladı. Eğer şampiyon olamazsak bu maaşlar bizim belimizi büker değil, belimizi kırar. Mecbursun sistem takımı kurmaya. Kopenhag, Prag gibi küçük bütçeli takımlar bile bizi tokatlıyor. İcardi’ye 10 milyon, Zaha’ya 8 milyon vermen kurtarmıyor seni.
Tete,ndombele,sergio gibi menejer transferleri yapmayıp düzgün planlanma olsa 2 yılda 1 çeyrek görürdük ama menejer transferi yapıp etrafta böbürleniyorlar büyük iş yapmış gibi.Breivik’i tahlil edip çöp mü değil mi karar vermek bizim işimiz değil ki. Bunu yapması gereken birimleri kuracaksın. Biz 2014’de Droba’lı, Sneijder’li kadro ile şampiyon olamadık. Ekonomik çöküş orada başladı. Eğer şampiyon olamazsak bu maaşlar bizim belimizi büker değil, belimizi kırar. Mecbursun sistem takımı kurmaya. Kopenhag, Prag gibi küçük bütçeli takımlar bile bizi tokatlıyor. İcardi’ye 10 milyon, Zaha’ya 8 milyon vermen kurtarmıyor seni.
Bence iki sebebi var.Aklıma sadece şu soru geliyor: Hala menejerlerin kolesimiyiz?Kendi tarzimizi onlar yuzundenmi olusturamiyoruz.