pınar gültekin'i varile koyup yakan şahısa 23 sene ceza verilmesi

verilen cezayı müteakip asrın liderinden tepki ve bunun üzerine kararın bozulmak sureti ile verilmesi gereken cezanın verilmesi gibi bir tablo da söz konusu olabilir

babası yatarıyla beraber herhalde şimdi çıkar dedi yanlış mı duydum

Kadın Cinayeti işleyen erkeklere az cezalar verilmesini yargı içindeki tarikatlar falan sağlıyor olabilir mi? Benim aklıma böyle komplo teorileri gelmeye başladı.

Pınar Gültekin'in babası: "Karşı taraf maddiyat açısından daha güçlüydü. Türkiye'de adalet yok, ölmüş. Verilen cezayı kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Cumhurbaşkanı hani bu işin takipçisi olacaktı? Bu, Dolmabahçe'de kadın cinayetlerine karşı verilen iftar yemeğine benzemez."

Pınar Gültekin'in babası: "Karşı taraf maddiyat açısından daha güçlüydü. Türkiye'de adalet yok, ölmüş. Verilen cezayı kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Cumhurbaşkanı hani bu işin takipçisi olacaktı? Bu, Dolmabahçe'de kadın cinayetlerine karşı verilen iftar yemeğine benzemez."
Bu laftan sonra 2 senede çıkartırlar bunu
Birde makam verirler

5 seneye iyi hal denetimli serbestlik derken dışarda.. yazık vallahi.

''Haksız tahrik'' dedikleri mevzu ne ?
Tam bilmiyorum bilgi kirliliğinden aldığım bilgiye göre öldürülen kadın adamın çıplak fotolarını çekmiş ve tehdit ediyormuş vs. Ne kadar doğruysa tabii . Güzel bir hikayeye benziyor atılan ortaya. Bir kadın ölmemiş katledilmiş resmen 27 28 yıl hapis alıyor onuda geçtim indirim felan alırsa içeride 15 yıla dışarıda entrasan bir ülke olduk .

santaj ve tecavüz deniliyor

maktulun ilaç ile bayıltıp erkeklere tecavüz ettirip fotoğraf çektiği ve görüntüler karşılığında şantajla sürekli para istediği iddia ediliyor
Şantaj mevzusu doğru sanırım. Mahkeme tutanaklarına da geçmiş diye duydum. Pınar ilk kaybolduğunda kardeşi bu katili arıyor sana şantaj yaptığını biliyoruz nerede olduğunu biliyor musun diye soruyor.

İkinci olaysa çok sallamasyon geldi. Katil en başından beri bunu söyleyip durdu. Ben inanmadım.

Şantajı haksız tahrik sayabiliyorlar mı bilmiyorum. Açıklanması lazım içeriğin. Yine de müebbet 25 yıl. 2 yıl indirmişler. Ağırlaştırılmış müebbetin sanıyorum indirimi olmuyor. Onu da genellikle zaten "siyasi suçlulara" veriyorlar bizde.

Geri
Üst Alt