Ahmet Usta
Aslan Üye
- 30 Aralık 2020
- 8.261
- 5.110
- 673
içerde birileri şişler umarım bu yavşağı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
avukatı da rezan bey
Bu gerçekse her türlü katakulli vardır bu rezzanda
?Bu gerçekse her türlü katakulli vardır bu rezzanda
Kızın avukatı mi. Ben dallamanın avukati sandım sorryne alaka ya
kızın bu hırbodan ayrılıp başka bir insanla beraber olmasını haksız tahrik!! saymışlar.''Haksız tahrik'' dedikleri mevzu ne ?
Bu laftan sonra 2 senede çıkartırlar bunuPınar Gültekin'in babası: "Karşı taraf maddiyat açısından daha güçlüydü. Türkiye'de adalet yok, ölmüş. Verilen cezayı kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Cumhurbaşkanı hani bu işin takipçisi olacaktı? Bu, Dolmabahçe'de kadın cinayetlerine karşı verilen iftar yemeğine benzemez."
Babasınıda hapise atarlar.Bu laftan sonra 2 senede çıkartırlar bunu
Birde makam verirler
Tam bilmiyorum bilgi kirliliğinden aldığım bilgiye göre öldürülen kadın adamın çıplak fotolarını çekmiş ve tehdit ediyormuş vs. Ne kadar doğruysa tabii . Güzel bir hikayeye benziyor atılan ortaya. Bir kadın ölmemiş katledilmiş resmen 27 28 yıl hapis alıyor onuda geçtim indirim felan alırsa içeride 15 yıla dışarıda entrasan bir ülke olduk .''Haksız tahrik'' dedikleri mevzu ne ?
santaj ve tecavüz deniliyor''Haksız tahrik'' dedikleri mevzu ne ?
Şantaj mevzusu doğru sanırım. Mahkeme tutanaklarına da geçmiş diye duydum. Pınar ilk kaybolduğunda kardeşi bu katili arıyor sana şantaj yaptığını biliyoruz nerede olduğunu biliyor musun diye soruyor.santaj ve tecavüz deniliyor
maktulun ilaç ile bayıltıp erkeklere tecavüz ettirip fotoğraf çektiği ve görüntüler karşılığında şantajla sürekli para istediği iddia ediliyor
katile mi tecavüz edilmiş?santaj ve tecavüz deniliyor
maktulun ilaç ile bayıltıp erkeklere tecavüz ettirip fotoğraf çektiği ve görüntüler karşılığında şantajla sürekli para istediği iddia ediliyor