Pisa, Morutan’ı Zorunlu Satın Alma Maddesi ile Kiraladı İddiası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sınır olmasa sağlam bir Mertens yedeği olurdu, yolu açık olsun. Rakamlar da iyidir umarım.

Opsiyonu pisa clyi alirsa falan devreye gidiyordur. Bunlar oyuncu falan satamaz.

Yine bir Transferden para kazanamıyoruz. arkadaş anlamıyorum ben bunu şikeciler tinerciler aldıkları adamı zarar etmeden misliyle satarken Biz her aldığımız transferde Zarar ediyoruz.

gsc yorumcuları öve öve bitiremiyor ama iki senedir serie b'den başka takıma gidemiyor eleman. he bir de konya istemiş. konya yerine pisa'yı tercih etmesinden zeki bir insan olduğu açık yine de.

Ulan Morutan... İnşallah şöyle iyi bir sıçrama yapar da, Avrupa'nın sayılı kanat oyuncularından biri haline gelirsin. Umarım çılgınlar gibi gol-asist üretir de 30-40 milyon euro'lara büyük bir takıma transfer olursun. O zaman görmek lazım seni harcayanların suratını.
Adamlar geçen sene boeyi çöp parasına gönderiyordu yav :asd:

Kaçtı kurdardı kendisini. Bundan sonrası ona kalmış.

Iyide gecen sezon pisanin elinde zorunlu olmayan opsiyon vardi ve o rakam heralde 5 milyondu. Simdi neden tekrar zorunlu opsiyon icin kiralasinlar? O vakit bonservisi 5 milyonun altinda olmali ki böyle bir anlasma yaptilar

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yetenekli ve potansiyel kesinlikle vardi ama bu kadro planlamasinda yer almasi mümkün degil

Hoca’ya kalsa tutmak isterdi süre vermeye baslamisti ama yapilan transferlerden sonra süre almasi imkansiz

Yolu acik olsun

Pendik, Karagümrük veya Konya gibi takimlara kiralayacagimiza net para karsiliginda elden cikarip bu hikayeyi bitirmek gerekiyor. Ne taraftar, ne yönetim, ne teknik ekip bu oyuncuya zaman vermek istemiyor cesitli sebeplerden ötürü. Cicaldau gibi olacagina oyuncunun önünü kapatmamak gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt