Pitbull 2,5 Yaşındaki Çocuğa Saldırdı

bu sacma trollüğü de bırakıyorum asla hayvanlara zarar vermem ben. Keramettin TANRIVERDİ bu konuda bana suçlama gelirse lütfen hassasiyetimi dikkate alin çunku bende kopek sahibiyim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu sacma trollüğü de bırakıyorum asla hayvanlara zarar vermem ben. Keramettin TANRIVERDİ bu konuda bana suçlama gelirse lütfen hassasiyetimi dikkate alin çunku bende kopek sahibiyim.

Trollük yapacağım diye bazen sıçıyorsun.
Gsc'nin Rok'usun dikkat et seni de sürgüne yollamasınlar.

Bence köpeğini yanına alıp ondan ve bütün köklerden özür dileyip bize bunun videosunu göndermen lazım.
Yoksa linç ederler seni benden söylemesi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayvanın değil, bunun sahibinin bok yemesi. Kasti adam yaralamadan yargılanmalı.

Köpeğinin fotosunu gönder beslediğibi kanıtla yoksa cimere şikayet edeceğim

Ya da sokak hayvanlarına mama verirken çek yoksa cimere giderim!!!!!

Sokakta sokak hayvanı istemiyorum

Pitbulu bile sevgi içinde insan gibi büyütürseniz o da evcil ve sakin bir canlı oluyor.

İnsanlar pitbulu bir saldırma aracı olarak gördüğü için bu cinsi de genelde kendine güveni olmayan kol kalınlığı 3 cm olan primat kekolar alıyor. Normal bir insanın beslediği pitbul saldırgan olmuyor. Çevremden örnek veririm buna.

Pitbulu bile sevgi içinde insan gibi büyütürseniz o da evcil ve sakin bir canlı oluyor.

İnsanlar pitbulu bir saldırma aracı olarak gördüğü için bu cinsi de genelde kendine güveni olmayan kol kalınlığı 3 cm olan primat kekolar alıyor. Normal bir insanın beslediği pitbul saldırgan olmuyor. Çevremden örnek veririm buna.
Hayır birader pitbull dnası ile oynanmış saldırgan bi köpek kodunda var onun saldırmak istedigin kadar evcil büyüt

Sahibi her kimse yargılanmalı.​

Yok mu orada bir bıçak alın saplayın kafasına, allah vermeye benim evladıma saldırsa gözünü filan çıkarır, beynini dağıtırım.

Komşumun beslediği köpeği, kendi kızını ısırdı. Anlatıldığı gibi değil. Sağı solu belli olmuyor hayvanın. Sürekli küçük kızla gezerdi, gayet de insancıl görünüyordu. Hayvan bazı şeyleri oyun sanıyor. Köpeği istemeye istemeye gönderdiler.

Benim evimde her daim kedi, köpek bulunur. Ama ben çocuklar yüzünden bu tip hayvanları almaya cesaret edemem.

Bu tip köpekleri besleyip onları daha da saldırgan yapanların aşağılık kompleksi ve iktidarsızlık olduğu söyleniyor
@Berke Karabacak katılır mısın?

Genelde 40 kg lık kekolar besliyor. Onların yetiştirme tarzları da malum. Özellikle saldırgan olsun diye hayvanları karanlıkta tutuyorlar sürekli. Allah hepsinin belasınu versin

Geri
Üst Alt