Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.788
- 109.611
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu sacma trollüğü de bırakıyorum asla hayvanlara zarar vermem ben. Keramettin TANRIVERDİ bu konuda bana suçlama gelirse lütfen hassasiyetimi dikkate alin çunku bende kopek sahibiyim.
Köpeğinin fotosunu gönder beslediğibi kanıtla yoksa cimere şikayet edeceğimbu sacma trollüğü de bırakıyorum asla hayvanlara zarar vermem ben. Keramettin TANRIVERDİ bu konuda bana suçlama gelirse lütfen hassasiyetimi dikkate alin çunku bende kopek sahibiyim.
Hayır birader pitbull dnası ile oynanmış saldırgan bi köpek kodunda var onun saldırmak istedigin kadar evcil büyütPitbulu bile sevgi içinde insan gibi büyütürseniz o da evcil ve sakin bir canlı oluyor.
İnsanlar pitbulu bir saldırma aracı olarak gördüğü için bu cinsi de genelde kendine güveni olmayan kol kalınlığı 3 cm olan primat kekolar alıyor. Normal bir insanın beslediği pitbul saldırgan olmuyor. Çevremden örnek veririm buna.
Yaf internetten okuduğun şeyleri ezbere konuşmaHayır birader pitbull dnası ile oynanmış saldırgan bi köpek kodunda var onun saldırmak istedigin kadar evcil büyüt
Sokakta sokak hayvanı istemiyorum
Komşumun beslediği köpeği, kendi kızını ısırdı. Anlatıldığı gibi değil. Sağı solu belli olmuyor hayvanın. Sürekli küçük kızla gezerdi, gayet de insancıl görünüyordu. Hayvan bazı şeyleri oyun sanıyor. Köpeği istemeye istemeye gönderdiler.Pitbulu bile sevgi içinde insan gibi büyütürseniz o da evcil ve sakin bir canlı oluyor.
İnsanlar pitbulu bir saldırma aracı olarak gördüğü için bu cinsi de genelde kendine güveni olmayan kol kalınlığı 3 cm olan primat kekolar alıyor. Normal bir insanın beslediği pitbul saldırgan olmuyor. Çevremden örnek veririm buna.
Artistlik gösteriş yapmak istedikleri için işe yaramaz şerefsizlerin çoğu taktırmıyor.Böyle olaylardan sonra hem köpeğe hem de sahibine o aparatı taktırıp gezdireceksin.Kahverengi ceketli dayı gibi izledim bunların ağzında aparat olmuyor muydu kanunen
✍Bu tip köpekleri besleyip onları daha da saldırgan yapanların aşağılık kompleksi ve iktidarsızlık olduğu söyleniyor
@Berke Karabacak katılır mısın?