Pivot Santrafor İstemiyorum!

Günümüzde gerçek anlamda "pivot santrafor" olarak üst düzey sadece Dzeko var.

Gomis mesela pivot forvet değil bana göre. Bu sene kaç tane kafa golü var ki? Eren Derdiyok,Adebayor,Fernandao.. bunlar pivot forvettir.

Üstat ben gerçek ronaldo'ya bir şey demedim yanlış anlamışsın çakma ronaldo'dan bahsettim ayrıca sıralamaya vurursak dünyanın en çok gol atan adamları şunlar;

Klose
Gerçek Ronaldo
Gerd Müller
Fontaine
Pele
Kocsis
Klinsmann
ve Thomas Müller...
Biliyorum hangi ronaldoya laf attığını, ben modern forvet lafı için onuda örnek gösterdim bana göre dünyanın en modern forvetidir kendisi.
Gol vuruşu yok diyorsun sen bu adamlara üstad ben mi yanlış anladım takıldığım mesele burası.Ayrıca dünya kupası dışındaki futbolu saymıyormuyuz.

Biliyorum hangi ronaldoya laf attığını, ben modern forvet lafı için onuda örnek gösterdim bana göre dünyanın en modern forvetidir kendisi.
Gol vuruşu yok diyorsun sen bu adamlara üstad ben mi yanlış anladım takıldığım mesele burası.Ayrıca dünya kupası dışındaki futbolu saymıyormuyuz.
Üstat fenomen ronaldonun gol vuruşu var tabii ki...Ben çakma ronaldo ve messinin yok diyorum...Golcü dediğin gerd müller gibi miroslav klose gibi olur bizimkilerden tanju gibi her tarafıyla gol atacak...Dünya kupası dışında ikinci olarak avrupa şampiyonası üçüncü olarak copa america dördüncü olarak premier league beşinci olarak bundesliga altıncı olarak şampiyonlar ligi yedinci olarak uefa diye gidiyor benim listem...

Şu sinan da cenk tosun daki hırs olsa tam istediğin gibi bir adam güvenemiyor işte insan sinan a
Gitsin önce denge idmanları yapsın daha hangi ayağını hangi vücut hareketinde nereye basacağınu bilmiyor.

Yetenekli ona lafım yok ama fiziksel ve zihinsel ciddi zaafları var.

Üstat fenomen ronaldonun gol vuruşu var tabii ki...Ben çakma ronaldo ve messinin yok diyorum...Golcü dediğin gerd müller gibi miroslav klose gibi olur bizimkilerden tanju gibi her tarafıyla gol atacak...Dünya kupası dışında ikinci olarak avrupa şampiyonası üçüncü olarak copa america dördüncü olarak premier league beşinci olarak bundesliga altıncı olarak şampiyonlar ligi yedinci olarak uefa diye gidiyor benim listem...
İkna oldum üstad, ronaldo ile messi topa vurmayı bilmiyor vede bundesliga şampiyonlar liginden daha önemli bir lig :hat:

İkna oldum üstad, ronaldo ile messi topa vurmayı bilmiyor vede bundesliga şampiyonlar liginden daha önemli bir lig :hat:
Siz de yavaş yavaş öğrenmeye başlıyorsunuz Mehmet Eroğlu bey ağanın boku üstüne bok yapılmaz . Lütfen haddinizi bilin . Uğur Bey duayendir ve her dediği çıkar müthiş fikirleri vardır .

Uğur muhtemelen TFF'de yönetici falan olsan yabancı sınırını 3e 4e çekelim diyenlerden biri olurdun. Sende o ışığı gördüm.

Valla futboldan anlamayıp futbol yorumu yapan yorumculara benziyorsun şu an.

Üstat estağfurullah ikna etmek gibi bir niyetim yok zaten dedim benim listem diye...Peki üstat messi'nin kupası bile yok;

Maradona-1 Dünya Kupası
Kempes-1 Dünya Kupası
Simeone-2 Copa America-1 Konfederasyon Kupası
Messi-XXX (Ortega'dan Hallice...)

çakma değil de ne şimdi bu züppe...hadi adam olsun 3 hafta sonra top oynasın son bir kez sünepe...hürmetler...

Uğur muhtemelen TFF'de yönetici falan olsan yabancı sınırını 3e 4e çekelim diyenlerden biri olurdun. Sende o ışığı gördüm.

Valla futboldan anlamayıp futbol yorumu yapan yorumculara benziyorsun şu an.
Lütfen üstat şu mübarek gecede günahımı alma yüzlerce postum 2.5 ayda yerli oynatmayalım hepsi ahlaksız diye ben ilk 11 yabancılardan oluşsun serdarın, selçuk'un boyunları altlarında kalsın diyorum...Yazdıklarım yazacaklarımın teminatıdır hürmetler...

Üstat estağfurullah ikna etmek gibi bir niyetim yok zaten dedim benim listem diye...Peki üstat messi'nin kupası bile yok;

Maradona-1 Dünya Kupası
Kempes-1 Dünya Kupası

çakma değil de ne şimdi bu züppe...hadi adam olsun 3 hafta sonra top oynasın son bir kez sünepe...hürmetler...
Aç artık şu konuyu Uğur Güzel Beyciğim . Messi ve Ronaldo adam da değildir futbolcu da değildir . Yıllardır şişirilen züppe pislikler ve büyük oyunu siz gördünüz efendim . Bu konu o Fifa'ya o Uefa'ya o dış güçlere faiz lobisine zımba gibi saplanacaktır şüphesiz .

Maradona-1 Dünya Kupası
Kempes-1 Dünya Kupası

Tek kriter uluslararasi futbol mü reis??? Mesela Alvaro Arbeloa'nin da 1 Dünya Kupasi var. Arbeloa > Messi diyebilirmiyiz o halde??? Hürmetler....

Aç artık şu konuyu Uğur Güzel Beyciğim . Messi ve Ronaldo adam da değildir futbolcu da değildir . Yıllardır şişirilen züppe pislikler ve büyük oyunu siz gördünüz efendim . Bu konu o Fifa'ya o Uefa'ya o dış güçlere faiz lobisine zımba gibi saplanacaktır şüphesiz .
Benim oy attığım partiyi biliyorsun yazdım algı yapma ki son hakaretini kaldırmadın hala...Kendi kafanda bir algı oluşturmuşsun benim liderim mesut yılmazdı...

Maradona-1 Dünya Kupası
Kempes-1 Dünya Kupası

Maradona eliyle gol atmasa kötü futbolcumu olacaktı yani.O zaman cruyff, eusebio, platini flnda boş adamlar dk ları olmadığı için

Tek kriter uluslararasi futbol mü reis??? Mesela Alvaro Arbeloa'nin da 1 Dünya Kupasi var. Arbeloa > Messi diyebilirmiyiz o halde??? Hürmetler....
Takıma katkı açısından diyebiliriz zira arbeloa çirkeftir kritik anlarda faul alır, asla morali bozulmaz, kendine bakar yani birçok hasletleri messiyi havada karada geçer...

Maradona eliyle gol atmasa kötü futbolcumu olacaktı yani.O zaman cruyff, eusebio, platini flnda boş adamlar dk ları olmadığı için
Üstat maradona 90 kupasında da final oynadı ama kazanamadı lakin turnuvaya damga vurdu eğer iki almanya birleşmeseydi arjantin yine şampiyon olacaktı...

Platini berbat futbolcuydu emre belözoğlunun kültürlüsüydü güya fransız ama italya asıllı bir sibop gençken de şikeciydi şimdi de o meşhur fair play adamı ne çıktı? rüşvetçi...zamanında liverpool'un hakkın gaspetmiş bir goygoycu ve lobiciden başka bir şey değildi...

Eusebio ve Cruyff ise takımlarını sırtlarında taşıdılar bana Messinin uluslararası turnuvalarda iran maçı hariç kurtardı tek bir maç söyleyin...Yok ki?

Benim oy attığım partiyi biliyorsun yazdım algı yapma ki son hakaretini kaldırmadın hala...Kendi kafanda bir algı oluşturmuşsun benim liderim mesut yılmazdı...
Haşa töve bismillah . Benimki olsa olsa vecizedir efendim . Futbol yorumlarınız siyasi yorumlarınızın bile çok ötesinde çıktı . Şuan sizinle beraber Allahuekber dağlarından paraşütsüz atlamak ve ecnebilerin kafalarına düşmek istiyorum . Lütfen istirham ediyorum bu konuda sizin modern futbol görüşleriniz yeterli kitleye ulaşmıyor . Ronaldo - Messi futbolcu da değildir adam da değildir başlıklı bir konuda çok daha fazla kişi görüşlerinize ulaşabilecek nesilden nesile geçebilecektir bu fikirler .

düzenleme : hürmetler .

Geri
Üst Alt