Ben sizin yine de bu mütavazı kadroyla finale kadar gelerek başarılı olduğunuz düşünüyorum, bundan sonra ne olur bilinmez ancak damdan düşer gibi başarı da gelmez, bu bir süreçtir ve Galatasaray iyi yolda, seneye yapılacak akıllıca takviyelerle daha iyi olabilir bu sene yapılan atak sizin için bir fırsattır. Akıllıca hareket edip mantıklı hamlelerle üzerine koyarsanız çok güzel olur. Türk basketbolu yavaş yavaş yükseliyor. Her ne kadar birbirimize kızsakta, siz burda biz başka sitelerde dalga geçsekte birbirimizle ülke basketbolunun yükselmesindeki temel unsur takımların birbirleri olan rekabetinin yarattığı ortamdır.
Fenerbahçe'nin son senelerdeki lig başarısı ve bu sene öyle veya böyle EL de adından söz ettirmesi sizinde gelecek senelerde çok daha iyi takımlar kurmanızı sağlayacak ve bu şekilde takımlarımız Avrupa arenasında da adından söz ettirmeye başlayacaktır. Keza bu bizim içinde geçerlidir. Misal Galatasaray'ın bir Uefa kupası serüveni ve sonrasında Avrupa'da yakaladığı başarıların diğer takımları da kamçılayarak bu yönde başarı elde etmek için çalışmaları ve Avrupa'yı da bir hedef olarak görmeleri sevindirici gelişmeler.
Neyse benim söylemek istediğim pek birşey kaybetmediniz ancak çok şeyler kazanabilirsiniz, bu bir fırsat, tabi iyi değerlendirilirse.