Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final | FB Ülker 2-0 Galatasaray C.C | 9 Haziran

0-4 biter bu seri ve malesef bizim sahamızda şamp olur bu ezikler gücümüz yok maç alamayız!! Seneye daha iyi bi kadroyla medical park galatasaray olarak rakip olmak isterim...

Ula bu kuşlar hakkaten zavallı ... Neden bilmiyorum da soyleysesim geldi...

3. maç oradayım şu ana kadar gittiğim hiç bir maçı kaybetmedik bunun içinde ülker maçları da var bunu da kaybetmeyeceğiz herkes rahat olsun ;)

Ne bu ya yine fark yemişiz

2-0 dan dönmez bu seri 1 maç alırız ama

Yine de teşekkürler bu sene büyük mücadele verdi takım

Basketbol şubemizin olduğunu hatırlattı yönetime

seneye böyle olmaz daha güzel bir takım kurulur kanaatindeyim

:(

0-4 biter bu seri ve malesef bizim sahamızda şamp olur bu ezikler gücümüz yok maç alamayız!! Seneye daha iyi bi kadroyla medical park galatasaray olarak rakip olmak isterim...

ne demek gücümüz yok ? adamlar zaten bizden üstün bunu biliyorduk sezonun ilk maçında onları yenmedik mi ? 2. maçta elimizden kaçırmadık mı ? bu maçta da iyi gidiyorduk ama arka arkaya gelen 5 üçlük maçı kopardı ...

B_bfd487613e2dddf467d4ae7b64db2a71.jpg

Daha elenmedik ama artık şampiyonluk şansımız çok zor. Buraya kadar gelmek de çok çok büyük başarı. Teşekkürler aslanlar. Seneye İnşallah herşey çok farklı olacak.

ne demek gücümüz yok ? adamlar zaten bizden üstün bunu biliyorduk sezonun ilk maçında onları yenmedik mi ? 2. maçta elimizden kaçırmadık mı ? bu maçta da iyi gidiyorduk ama arka arkaya gelen 5 üçlük maçı kopardı ...

Arka arkaya gelen 5 üçlüğüde yemiceksin kardeşim böle ucuz sebeplerle komik durumlara düşmeyelim...Bu mütevazi kadroyla 0-4 bile bitse seri yine finale çıkmamızda başarıdır o yüzden çok fazla sinirlenmeye üzülmeye gerek yok seneye taşıyalım ümitlerimizi...

Bu kadar ballı takım mı olur adamların her attığı 3 lükler girdi biz bomboş 3 lükleri atamıyoz. Son 15 dk inanılmaz kötü oynadık.

Bu kadar ballı takım mı olur adamların her attığı 3 lükler girdi biz bomboş 3 lükleri atamıyoz. Son 15 dk inanılmaz kötü oynadık.

Bal değil,adamların şutörleri çok iyi.Senin Shumpert´ın,Shipp´in bomboş atışları kaçırıyor. Bu arada İpekçi´de o atmosferde kolay kolay maç alamazlar.

Ben seyircimizin önünde oynayacağımız maçlardan umutluyum. Tamam sonuçta Fener ile aramızda gerçekten bariz bir kadro kalitesi farkı var ama hep böyle inanılmaz yüzdeyle üçlük atamazlar. Aynı şekilde biz de seyircinin etkisiyle savunma dozunu yükseltip daha keskin hücumlar yapabiliriz.

Bu maçta iyi giderken üst üste yediğimiz üçlükler oyuncularımızın moralini ve savunma direncini çok düşürdü. Taraftarın desteği ile biz de maç içinde benzer bir sekans yakalarsak kazanmamız çok da zor değil.

Bal değil,adamların şutörleri çok iyi.Senin Shumpert´ın,Shipp´in bomboş atışları kaçırıyor. Bu arada İpekçi´de o atmosferde kolay kolay maç alamazlar.

Orasıda doğru bizimkiler beceriksiz. Kaç tane boş atış kaçırdılar. Ama ne olursa olsun yenildik bitti dememiz lazım. Abdi İpekçide Banvit maçlarındaki fener maçlarındaki atmosferi yaratmamız lazım. O atmosferi yaratırsak fb bizim sahada maç alamaz. En azından son maça kadar şansımız olur.

Ben sizin yine de bu mütavazı kadroyla finale kadar gelerek başarılı olduğunuz düşünüyorum, bundan sonra ne olur bilinmez ancak damdan düşer gibi başarı da gelmez, bu bir süreçtir ve Galatasaray iyi yolda, seneye yapılacak akıllıca takviyelerle daha iyi olabilir bu sene yapılan atak sizin için bir fırsattır. Akıllıca hareket edip mantıklı hamlelerle üzerine koyarsanız çok güzel olur. Türk basketbolu yavaş yavaş yükseliyor. Her ne kadar birbirimize kızsakta, siz burda biz başka sitelerde dalga geçsekte birbirimizle ülke basketbolunun yükselmesindeki temel unsur takımların birbirleri olan rekabetinin yarattığı ortamdır.

Fenerbahçe'nin son senelerdeki lig başarısı ve bu sene öyle veya böyle EL de adından söz ettirmesi sizinde gelecek senelerde çok daha iyi takımlar kurmanızı sağlayacak ve bu şekilde takımlarımız Avrupa arenasında da adından söz ettirmeye başlayacaktır. Keza bu bizim içinde geçerlidir. Misal Galatasaray'ın bir Uefa kupası serüveni ve sonrasında Avrupa'da yakaladığı başarıların diğer takımları da kamçılayarak bu yönde başarı elde etmek için çalışmaları ve Avrupa'yı da bir hedef olarak görmeleri sevindirici gelişmeler.

Neyse benim söylemek istediğim pek birşey kaybetmediniz ancak çok şeyler kazanabilirsiniz, bu bir fırsat, tabi iyi değerlendirilirse.

Şu seri 4-0 bitsin bitsin ki gerçek taraftarı görelim...

Şimdi bana kızacaksını ya da hemen sanamı kaldı taraftarlıgımız diyeceksiniz evet bana kaldı

Bu sene abdi ipekçide kacıdıgım mac sayısı 5 sanırsam biri sınav gününe geldi gidemedim diger ikisi Ayhan sahenkteydi son maca bilerek gitmedim... bir tane daha var ama hangisi

BUndan 3 sene önceye gittiğimizde ayhan sahenkte ben 4 kişiyle 3. lü cektigimi bilirim simdi ipekciye bakıyorsunuz normal sezonda kemik seyirci sayısı 4 bin 6 bin arası normal maclarda....

Neden sölim geçen seneki o salakça olay ve bu sene ki Oktay hoca gerceği.....

Bu foruma bakıyorum normal maclarda en fazla 30 sayfa fener macında 100 sayfa ( rakamlar kafadan sallama)

Basketbol la şi olmayan takip etmeyen kişi fener macı olunca burda ve sonuc hüsran olursa sallamaya baslar bilmez ama oyunu ya da yenilgi sebebini...

Bi de yeni moda seb Galatasaraysın Fenere yenilemezsin oldu o da bu olayın trajedik komedisi....

Bu son macın 2 kotu yanı Shumpert reisin kacırdıgı 3.lükler ve pespese yediğimiz 5 3.lük ondan sonra kise toparlanmazdı zaten haa ama pardon...

Ben Galatasarayım Toparlanmam lazım

Oyuzden seviyorum ben Derbi maclarını

4-0 kaybedelim ben yine aykalta İpekçide bogazım yırtılana kadar baırmaya devam edecem takıma en ufak küfretmeden....

Teşekkürler Oktay hoca ve ASLANLARI.... Yaşattıklarınız için......

Mesajım editlenmiş ilginç. Benim elimde fazla bilet var dedim. Karaborsacı değilim ki :) Normal fiyatı neyse, o fiyattan vereceğim ihtiyacı olan arkadaşa ..

Ben sizin yine de bu mütavazı kadroyla finale kadar gelerek başarılı olduğunuz düşünüyorum, bundan sonra ne olur bilinmez ancak damdan düşer gibi başarı da gelmez, bu bir süreçtir ve Galatasaray iyi yolda, seneye yapılacak akıllıca takviyelerle daha iyi olabilir bu sene yapılan atak sizin için bir fırsattır. Akıllıca hareket edip mantıklı hamlelerle üzerine koyarsanız çok güzel olur. Türk basketbolu yavaş yavaş yükseliyor. Her ne kadar birbirimize kızsakta, siz burda biz başka sitelerde dalga geçsekte birbirimizle ülke basketbolunun yükselmesindeki temel unsur takımların birbirleri olan rekabetinin yarattığı ortamdır.

Fenerbahçe'nin son senelerdeki lig başarısı ve bu sene öyle veya böyle EL de adından söz ettirmesi sizinde gelecek senelerde çok daha iyi takımlar kurmanızı sağlayacak ve bu şekilde takımlarımız Avrupa arenasında da adından söz ettirmeye başlayacaktır. Keza bu bizim içinde geçerlidir. Misal Galatasaray'ın bir Uefa kupası serüveni ve sonrasında Avrupa'da yakaladığı başarıların diğer takımları da kamçılayarak bu yönde başarı elde etmek için çalışmaları ve Avrupa'yı da bir hedef olarak görmeleri sevindirici gelişmeler.

Neyse benim söylemek istediğim pek birşey kaybetmediniz ancak çok şeyler kazanabilirsiniz, bu bir fırsat, tabi iyi değerlendirilirse.

Doğru tespitlerin var ancak Fenerbahçe Ülker'in bütçesi Galatasaray Cafe Crown'un 4 katı bunu da atlamamak lazım.

yenilmisiz

Geri
Üst Alt