Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | (1) Galatasaray C.C 97 - 93 FB Ülker (2) | 9 Haz | Maç

Deplasmanda maç almamız lazım..Ciddi şekilde işimiz zor..Allah izin verirse 3-2 alıruız.

Cevap: Play-Off Final Serisi | (1) Galatasaray C.C 97 - 93 FB Ülker (2) | 9 Haz | Maç

Fikstir onlarin lehine.

2-2 yapsak. Diger macta 3-2 yapmalari %99 gibi bir sey. Abdi Ipekci'de yine alip 3-3 yapabiliriz.

Sinan Erdem'de oynanacak son maci vermezler.

Sinan Erdem'de bir mac almamiz lazim ama cok zor.

2-2 olursa 5.maçı alırız diyorum, tabi 3-2 yaptıktan sonra Miami gelse çıkamaz Abdi İpekçi'den.

Şampiyonluktan bahsedebilmemiz için , önce 2. maçı kazanıp sonra 3. maçı da kazanmamız gerekir. Ki buda bana göre %20 bir maç daha alırsak benim için yeterlidir. Bu kadroyla 2 maç alırsak seneye şampiyon oluruz.

Beyler izleyemedim maçı. Kimler iyi oynadı. Shumpert'ın durumu nedir?

Evren berbatti ama 1 çok kritik basketi oldu. Ermal=:o yuzunden uzadi zaten maç.

Jerry Johnson eli öpülecek adam:016:

Bir numarali skor opsiyonumuz olmadan finalde maç kazandik (Shumpert)

Shipp muthis savunma ve ribaunt kapti maçta (sonlarda amel etti gerçi ama neyse)

Tutku'da kötüydü

Basketboldan fazla anlamam ama bu Jerry harbi gereksiz bir oyuncu.

Şampiyonluktan bahsedebilmemiz için , önce 2. maçı kazanıp sonra 3. maçı da kazanmamız gerekir. Ki buda bana göre %20 bir maç daha alırsak benim için yeterlidir. Bu kadroyla 2 maç alırsak seneye şampiyon oluruz.
Aynen..Doğruya doğru Şampiyonlukta işimiz zor. Kadro durumumuz ortada..Allah izin verirde Şansa yanımızda olursa..Olabiliriz.

Yok artik yav adam daha ne yapsin.

Tamam cok istikrarsiz ama en azindan bugün elestirmeyin.

Ard arda attigi o üclükler olmasa cok zordu kazanmamiz.

Tebrikler dostlarım,işte Fenerbahçe-Galatasaray maçı dediğin böyle olmalı.

Son 1 dk'yı izleyemedim heyecandan.

Antuda ilk maçı kazanalım 2.maçı bilerek verelim,şampiyonluğu evimizde kutlayalım diyenler vardı.

Hiçbir zaman rakibini küçümsemiyiceksin.

Her ne kadar Galatasaray'ı hep yensekte :p (şaka)sonuçta bu derbi.

not: fenerliyim

:2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1:

229285_10150260351895269_218864095268_9581635_2392642_n.jpg

:016::016::016:

Sana sezon içinde ettigim butun laflari geri aliyorum reyis, yanlisimiz olduysa affeyle reyis :016:

Jerry>Tutku

Evren berbatti ama 1 çok kritik basketi oldu. Ermal=:o yuzunden uzadi zaten maç.

Jerry Johnson eli öpülecek adam:016:

Bir numarali skor opsiyonumuz olmadan finalde maç kazandik (Shumpert)

Shipp muthis savunma ve ribaunt kapti maçta (sonlarda amel etti gerçi ama neyse)

Tutku'da kötüydü

ya beni en çok şaşırtan tutku 3lük atmasından ziyade oyun kurması, andric ile oyunları hiç yok ve top kaybı da yapıyor, umarım düzelir... onsuz çok zorlanırız...

2dv2x4x.jpg

Reise yakışır....

Geri
Üst Alt