Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | (1) Galatasaray C.C 97 - 93 FB Ülker (2) | 9 Haz | Maç

2dv2x4x.jpg
reisssssssssssssssssssss

Cevap: Play-Off Final Serisi | (1) Galatasaray C.C 97 - 93 FB Ülker (2) | 9 Haz | Maç

ne gereksiz insanlar var bu forumda

İnsanın kalbi tekler bu basket maçlarında,heleki fener olunca acaip heyecan yapıyorsun,resmen koltuğa gömüldüm 4.periyottan itibaren,inme geldi bana.

Helal olsun çocuklara.

Evren berbatti ama 1 çok kritik basketi oldu. Ermal=:o yuzunden uzadi zaten maç.

Jerry Johnson eli öpülecek adam:016:

Bir numarali skor opsiyonumuz olmadan finalde maç kazandik (Shumpert)

Shipp muthis savunma ve ribaunt kapti maçta (sonlarda amel etti gerçi ama neyse)

Tutku'da kötüydü

Ermal o kaçırdığı atışlar dışında oldukça iyiydi ama. 9/15 yüzdesi var zaten. 20 sayı

Oğuz(2) + Kaya(2) + Lavrinovic (16) = Ermal (20)

ya beni en çok şaşırtan tutku 3lük atmasından ziyade oyun kurması, andric ile oyunları hiç yok ve top kaybı da yapıyor, umarım düzelir... onsuz çok zorlanırız...

Tüm seri boyunca berbat oynuyor zaten.

Su anda takimin MVP'si=Jerry Johnson'dur beyler.

'ama istikrarsiz yhaaaa X' demeyin. Hem banvit'e karsi çok iyidi hem bugunde zaten onun sayesinden aldik maçi.

+Omer'in belini oyle bir kirdiki (Arda - Chadli stayla) zaten ondan sonra birsey duymadik kendilerinden

Maçın özetini izleyebileceğimbir yer varmı bildiğiniz?

efes 2-0 dan 4-2 yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam fb ye karşı 2 sene önce belki aynısını bizde yaparız :D

Allah CC affeder, Galatasaray CC affetmez.

Ermal o kaçırdığı atışlar dışında oldukça iyiydi ama. 9/15 yüzdesi var zaten. 20 sayı

Oğuz(2) + Kaya(2) + Lavrinovic (16) = Ermal (20)

Haklisin, ilk 35 dkk muthis oynadi ama saçma sapan faulleri, berbat savunmasi ve double team'ler uzerinden fade away fln denemesi maçin içine etti.

Ya şu maçta Ermal´i eleştirmeyin.Valla çarpışlırsınız.Evren dışında diğer oyuncular gayet katkı verdi.Evren´inde umarım son senesidir bu sene(bu maç için konuşmuyorum sadece)

Tebrikler dostlarım,işte Fenerbahçe-Galatasaray maçı dediğin böyle olmalı.

Son 1 dk'yı izleyemedim heyecandan.

Antuda ilk maçı kazanalım 2.maçı bilerek verelim,şampiyonluğu evimizde kutlayalım diyenler vardı.

Hiçbir zaman rakibini küçümsemiyiceksin.

Her ne kadar Galatasaray'ı hep yensekte :p (şaka)sonuçta bu derbi.

not: fenerliyim

Nerdeyse 1 yıldır yoksun Berk? Hoşgeldin...

Geri
Üst Alt