Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | (1) Galatasaray C.C 97 - 93 FB Ülker (2) | 9 Haz | Maç

arkadaslar yardim edin, maca veya uzatma bölümüne nasil bakabilirim? Komple mac olsa daha iyi, muhakka bazi sitelerde vardir, ben bulamadim da...

Cevap: Play-Off Final Serisi | (1) Galatasaray C.C 97 - 93 FB Ülker (2) | 9 Haz | Maç

hala acaba bu forumda uA kötü bizim taraftarımız ıyyy böö tü kaka diyen var mı merak ediyorum ya bu macı taraftarLa aldık böyle bir atmosferi hangi takım yaratıyor acaba? ne ses kaLdı ne kuLak ya müthiştik bugün bide metrobüs de 3 Lü cekmek paha biçiLemez (:

İlk iki maçı Show tv verdi bugün bakıyorum şimdi adamlar siyaset konuşuyor fener kazansa ne olacaktı acaba

Basket maçlarında takımına bu kadar müthiş destek veren taraftar yoktur. En az oyuncular kadar taraftarında katkısı var bu galibiyette.

o salonu dolduran tüm taraftarlara tesekkür ediyorum, o ne ambians öyle, coktandir bizim taraftari böyle görmedim, müthistiniz, agziniza YÜREGINIZE saglik, takimi da ayrica tebrik etmek gerek, iste ben bunu istiyorum, hem mücadele hem galibiyet, sadece mücadele yetmez bana, hele eziklere karsi hic yetmez, ezikleri ezeceksin o kadarrr :)

o salonu dolduran tüm taraftarlara tesekkür ediyorum, o ne ambians öyle, coktandir bizim taraftari böyle görmedim, müthistiniz, agziniza YÜREGINIZE saglik, takimi da ayrica tebrik etmek gerek, iste ben bunu istiyorum, hem mücadele hem galibiyet, sadece mücadele yetmez bana, hele eziklere karsi hic yetmez, ezikleri ezeceksin o kadarrr :)

fbtv den izle istersen tamamını veriyor:)

fb tv'de maçın tekrarı başladı, ses kısma da yok.

Güzel galibiyet oldu.

arkadaslar macta hic drogba tezahürati falan oldu mu? Veya benzeri tezahürat, transfer istegi falan? olduysa Ünal Baskan nasil reaksiyon gösterdi...

Öldüm resmen yahu. Maçtan sonra atletimi sıksam bayağı su akardı. O derece stresli ve heyecanlı bir maçtı. Shipp sayesinde az daha veriyorduk maçı. :D Bugün sadece Jerry ve Ermal'i beğendim. Evren ve Caner'den çok şeyler bekliyordum ama ikisinden de memnun kalmadım ben. Maçtan önce Alba Torrens'in de taraftarların önüne çıkarılması onun için çok iyi oldu. Salondan da yaklaşık 20-25 dakikada çıkabildim. :o

arkadaslar macta hic drogba tezahürati falan oldu mu? Veya benzeri tezahürat, transfer istegi falan? olduysa Ünal Baskan nasil reaksiyon gösterdi...

''Taraftar çıldırdı, Drogba'yı istiyor'' diye bağırdık yine. Ünal Aysal ve Haldun Üsünel lehine de tezahüratlar yapıldı.

daha sert savunma lazım.. seri 4 3 onların lehine biter yoksa.. iç sahada öyle ya da böyle kazanırız ancak dış sahada etkili olamıyoruz..

Bu arada Kaya'nın da zamanını aldık 5 dk ama sorun değil bir daha ki seferede aklını alırız.

bu maçı birçokkez koparma şansımız oldu ama hiçbirini değerlendşremedik. ikinci maçıda alırız ama deplasmanda işimiz çok zor bence

bu maçı birçokkez koparma şansımız oldu ama hiçbirini değerlendşremedik. ikinci maçıda alırız ama deplasmanda işimiz çok zor bence

bu yüzden hiç umudum yok finalden amaa 2 yıldır bu kadar zevk aldığım heyecanlandığım bir GS maçı olmamıştı! :) (Her ne kadar amatör hatalar yapsakta!) Teşekkürler Aslanlar.. Hep yanınızdayız, maça gelemesekte :(

Shumpet, 4. maçta yokmuş diyorlar.

Geri
Üst Alt