Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 1-3 FB Ülker | 14 Haziran | 20:00

shipp len evren ne yapmış? saçmalamayın lütfen.Gs bugün oyuncu suçlancaksa bi tek andriç(bacağı kopsun..) yüzünden ve shumpert ın sakatlanması yüzünden yenildi.Hem rotasyonlu kadromuz yok,derin değil yani hep aynı kişiler oynuyo yoruluyo çok.Mücadelemiz üst seviyede ama.

Arkadaşım 2 numaranın görevi nedir?Adı üstünde şutör guard 2 numaralarımızın sayı üretememesi en büyük sorunlarımızdan biridir.

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 1-3 FB Ülker | 14 Haziran | 20:00

Rakip taraftar benzer durum varken senin yazdıklarını yazsa onlara açıkça "ezik" dersiniz, ne farkın kalıyor onlardan böyle? Üzülürsün, içine kapanırsın, belki biraz utanırsın tamam ama başın dik olmazsan asıl o zaman ezilmiş olursun.

Maçı alınca buraya gelen kuşlar; Gidin Ülker'in sırtına binip aldığınız şampiyonluğu başa yerde kutlayın ..

Fenerbahçenin bütçesi 17-18 milyon euro civarı bizim bütçe 5 milyon euro civarı.

Andric'le Haluk nasıl bu kadar saçmalayabildi hayret ediyorum.

Forumdakilerden ricam , herkes kendi dogrusunu baskasina empoze etme olayina girmesin. Tahrik edici mesajlar haric farkli fikirlere saygi duyun. Cogunlugun takimi alkislamasi da olabilir , belli bir azinligin begenmemesi de olabilir. Saygi gostersin herkes birbirine.

Bu benim fikrim , ezeli rakibin karsisinda 4 macta 50 sayidan fark yiyen takimi alkislamam. Macin icinde de yazdim , 11 sayi kapanir mi diye kostururken , sinan erdemde o dakikalarda 20 sayi fark yiyor oluyoruz. Ek olarak bayan basketten ,voleybola , futbola ,bu durum senelerdir devam ediyor ,hepsinde bosverin spor bu mu diyelim . Bir bransta kafamizi kaldirsak tamam dicem .

Tahrik mahrik ettiğim yok, bunca senedir böyle bir sezon yaşamadım ben. Farkında mısınız bilmiyorum ama beşte beş yaptı kahroluyorum resmen. Siz mutlu mesut devam edin laylayloma.

dostum sen 13 dalda şampiyon olup dünya rekoru kırmış takımın taraftarısın 5 dalda şampiyonluk yaşayanları kıskanacak kadar alçalma ayrıca bizde 3 te 3 yaptık bu sene a2 ligi su topu ve tekerlekli sandalye basketbol:D sonuçta spor spordur branj branjtır emin ol onlar bu sene futbol,voleybol,basketbol gibi branjlarda hiçbir şampiyonluk kazanmasalar bile masa tenisi şampiyonluklarını medyaya bir destan efsane inanılmaz bir başarı olarak sunup azizin böyük başqan imajı korunacaktı;)

Kelimelerin pek dogru secilmemis ,o konuda tepki gormen normal ama soylediginin ruhuna 100% katiliyorum. Buradaki insanlar zannedersem bu kadar bransta ust uste rakibe maglup olmayi normal buluyorlar. Sen ben gibiler biz bulamiyoruz. Fark burada , kimseye kizmiyorum ben ama durum bu

Bak Sinan doğruları söylemek erdemdir buna amenna. Ama doğruları doğru zamanda söylemek daha büyük erdemdir.

İnsanlar gönül verdikleri takımın maçı kaybetmesine üzülmüş durumdalar. Ve ortam provokeye açık. Amacın bu değil biliyorum ama provokeye zemin hazırlıyorsun.

Aynı takıma gönül verdiğin insanların haleti ruhiyelerini göz ardı edip yorum yapman inan bana yanlış geliyor. Seri biter basketbol takımı masaya yatırılır, oturur hep beraber yanlışları değerlendirir, sapına kadar eleştirir, olması gerekenleri dile getiririz. Ama bu şekilde gerçekten insanların sinir ve üzüntüsü tavan yapmışken bu şekilde objektifim mesajı verecek iletilere inan gerek yok. Naçizane hatırlatma olsun.

Seneye Medikal Park ile lige damga vuracağız.Bu kadro ile bunları yaptıysak seneye eşit şartlarda kuşlara fark atarız.

Bisey demiyoruz ona . Finale kadar nasil destek ve ovgu verildi ise , iceride disarida boyuna yenilirsen elestirileceksin ,bundan dogal ne olabilir.

4-0 kaybetsek ne olur?sahada mücadeleyi gösterdikten umrumda değil yenmişiz yenilmişiz en azından bu sene için

bence hem Galatasaray hemde fb oynadıkları ve izlettirdikleri güzel seri için TEŞEKKÜRÜ hak ediyorlar.

Basketbolda sağlam bir sponsorun olmazsa başarı hayaldir.Buna rağmen gösterdikleri üstün başarıdan dolayı takımı tebrik ediyorum.

İşte kalite farkının oluşma sebebi şu cc illetini başımıza kim sardıysa...

kim saracak ülker

gittiler fb ye sponsor oldular bize cafecrownu bjkye de cola torkayı sponsor yaptılar resmen bizi ve bjkyi ikinci ve üçüncü takım olarak gördüler

efes mi daha iyi biz mi yani anlamadım

efesle oynamaktansa yazıcaktım yanlış yazmışım. Galatasaray'ın taraftarı ve aramızda ki rekabet bakımından maçlar daha heyecanlı geçiyor ve iyi olduklarını da bu kendi abdi ipekçide ki maçlarda gösterdiler bence .. ayrıca Efes bu sene çok kötü

Geri
Üst Alt