Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 1-3 FB Ülker | 14 Haziran | 20:00

Hayir bu dogru degil. ulker sarmadi , biz kendi basimiza sardik. Sponsor zorla gelmez , sen is verirsen gelir. CC rezaleti ulkerin degil bunu kabul eden zihniyetin sucudur.

ne yani bizim yönetim mi geilin bize sponsor olun dedi CCye

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 1-3 FB Ülker | 14 Haziran | 20:00

Benim dusuncem bundan farkli degil , zaten o yuzden alinti yaptigim kisiye "soylediklerin dogru ancak kelimelerin hatali" dedim .. Lakin insanlarin objektif olma durumu bile kalmadi cunku karsilastigimiz her bransta bir taraf surekli kazaniyorsa ,surekli kaybeden tarafta olan kisinin "spordur bu normal" demesi tam bir avuntudur.

Sinancım bazen avuntu da ihtiyaçtır. Henüz maç yeni bitmişken bazı söylemlerden uzak durmak gerekir. İnsanların adrenali düşer, biraz sakinleşirler, daha aklı selime yönelirler. O zaman oturulur bu söylediklerin üzerinde çatır çatır konuşulur.

Bunlar gözetilmezse aynı formaya gönül veren insanlar birbirini üzer ki bunu hiçbirimiz istemeyiz. Böyle bir tehlike malum bu tarz başlıklarda oluyor.

Özetle an itibarıyla buna gerek yok diyorum.

arkadaşlar sakin olun spor bu yenmekte var yenilmekte ne uzatıyorsunuz tebrik edin geçin birbirinizle kavga etmeye gerek yok bugün onlar şampiyon olur yarın biz kafaya takmaya gerek yok..

yanarım yanarım iç sahadaki yenilmezlik serisinin bittiğine yanarım..

Rotasyonda ciddi kalite farkı vardı.Shumpert sakatlandı onu çok aradık.

sporu zevk için takip edin bu kadar bağlanmayın.

Adaş bizim bütçe bence bu kadar fazla değil.8 milyon euro olsa daha iyi 1-2 yabancı alabilirdik.

Benim bildiğim bizim 5 milyon euro onları 17 milyon euro civarı şeklinde.8 milyon euro bizde olsa kesinlikle daha iyi isimler gelebilirdi.(yabancı oyuncu)

Tam bilmiyorum ama 4,5 civarı Cafe Crown, gerisi Beko, İddaa, yayın gelirleri olması lazım.

Bakın takımı eleştirmek ayrı, alkışlamamak ayrı, hepsi tamam ama "rezil olduk, ezildik, bıktım ezilmekten, her gün dalga geçiyorlar, utanıyorum, bla bla" ne üslup olarak ne de düşünce olarak doğru değildir. galatasaray taraftarı öyle kaçan birkaç şampiyonlukla, birkaç sezonla falan ezilmez, 3-5 maç fark yemekle, tarihimizle herkesin önündeyiz her türlü konuda. yaklaşamazlar bile bize, kim kimi eziyor? kim kimle dalga geçiyor? önemli olan sadece son maç, son sene gibi algılamayın, bu sene her branşta kötüyüz, kazananı ezeli rakibimiz de olsa tebrik ederiz. önemli olan bir şekilde toparlanıp yeniden tarihimizdeki gibi başarılı olmak ve önümüze geçip arayı açmalarına izin vermemek.

Bizim 8, Fenerbahçe 15 civarı diye biliyorum.

renkdas malesef fenere verilen 15 kadar bize verecek sponsor yok türkiyede esteve calzada gibi bir uzman var madem dünyaca ünlü firmalarla görüşme yapılsın asus yada nintendo wii gibi firmalar sponsorumuz olsun:D gs storelerde indirimli nintendo wii satılsın:D

Bakın takımı eleştirmek ayrı, alkışlamamak ayrı, hepsi tamam ama "rezil olduk, ezildik, bıktım ezilmekten, her gün dalga geçiyorlar, utanıyorum, bla bla" ne üslup olarak ne de düşünce olarak doğru değildir. galatasaray taraftarı öyle kaçan birkaç şampiyonlukla, birkaç sezonla falan ezilmez, 3-5 maç fark yemekle, tarihimizle herkesin önündeyiz her türlü konuda. yaklaşamazlar bile bize, kim kimi eziyor? kim kimle dalga geçiyor? önemli olan sadece son maç, son sene gibi algılamayın, bu sene her branşta kötüyüz, kazananı ezeli rakibimiz de olsa tebrik ederiz. önemli olan bir şekilde toparlanıp yeniden tarihimizdeki gibi başarılı olmak ve önümüze geçip arayı açmalarına izin vermemek.

Takima laf soylediginde bir insan elestirebiliriz onu , ama utaniyorum demek kendi adina bir uzuntuyu disa vurmak demektir. Insanlara utanma ozgurlugu de mi vermeyelim yani ?

Muhtar Kent ile neden görüşülmez Coca Cola 'nın şu anki patronu ve adam Galatasaray Kongre üyesi.

Bunu hangi basiretsiz kabul etti acaba ? Ülker dururken sana Cafe Crown'u veriyorlar sana, sende kabul ediyorsun. Böyle birşey olabilir mi ?

hocam yazdığım mesaj bağlantısıyla sorduğunuz soruyu anlamadım ama Ülker dururken CC'ı vermek kabul edilecek kabul edilemez tabi ki .

13: Efes Pilsen

8: Eczacıbaşı

5: İTÜ

4: Galatasaray

Ülker

Fenerbahçe

2: Tofaş

1: Altınordu

Muhafızgücü

Beşiktaş

Karşıyaka

Gelecek sene Efesde bu yarışa katılacak. O yüzden ciddi takım kurmamız lazım. Efes faktörünü es geçmeyelim.

Geri
Üst Alt