Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | 17 Haziran | 20:00

Ben bu gazla seriyi beraberliğe taşıyacağımıza inanıyorum.

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | 17 Haziran | 20:00

evet seriyi 3-3e getirmemiz çok büyük başarı bence..

rancik antremanlara başlamış sanırım

oynar mı gelecek maç acaba?

Yarın J.J.sının maçı olucak bence.

Son maçlarda ona çok fazla odaklandı fener,bizde bir türlü kullanamadık.

Yarın maçı getiricek umarım.

p.s.1 ay önce jerry için böyle bir cümle kurucağımı söyleseler mümkün değil inanmazdım.Adama yedirtirler böyle sözlerini:D

Yarın J.J.sının maçı olucak bence.

Son maçlarda ona çok fazla odaklandı fener,bizde bir türlü kullanamadık.

Yarın maçı getiricek umarım.

p.s.1 ay önce jerry için böyle bir cümle kurucağımı söyleseler mümkün değil inanmazdım.Adama yedirtirler böyle sözlerini:D

Yarın maçı en kötü taraftar getirecek. :)

yine transfer basligndan ceza yedik bari buraya gelelim boyle bir gundada ceza veriyorlarya pes dogrusu hemde ne yuzunda forlan ile iligli bir video icin ! brovo

arkadaşlar bileti etkinlik günü abdi ipekci'den alabilir miyim ? genelde gitmeden alıyodum ancak fırsat bulamadım yardımcı olabilecek var mı ?

Beyler Rancik'in oynama ihtimali varmış. Olursa manyak olur. Kesin koyarız

Beyler iki takımdaki eksiklikler kimlerdir ? Sakatlar vs ?

Bende bugün Yüzde 90 alacagimizi düsünüyorum, ama giden taraftarlara cagrim. Adamlarda kaliteli isimler var, bunu inkar etmemeli.

Bugün Kaybetmekte var ve insallah kaybetme dururumuzda bir taskinlik cikmaz veya sahaya yabanci madde atilmaz ve kendi takimimizi kutlamaya bakariz.

Ama Bugün bu maci alacagimiza inancim tam.

RENKTAŞLARIM slm. aksam salonda olacagım. pankartla kız ark.ıma bir gönderme yapıcam. tvden takip eden arkadaslardan yardım istiycem.. kameraya alınırsa o bölümü bnm için kaydedebilecek biri var mı... lütfen önemli. pm beklyrm....

yarın sınav var hadi be aslanlar güldürün yüzümüzü.moralli bi şekilde girek sınava:D

İçimden bir ses bugün JJ'nın günü olacak diyor! :) Artı rancik iyileşme haberleri dolanıyordu bilgisi olan?

Fenerbahçe ile Galatasaray arka arkaya 3 4 sene final oynasalar ülkeedki basketbol sevgisi ve kültürü inanılmaz artar..

dopingçi efes ile final oynamaktansa ezeli rakibimiz Galatasaray ile final serisi oynamak hem daha zevkli hem daha heyecanlı =)

bu arada en son maçtan dolayı tebrik ederim :)

Jerry Johnson 20 sayi 5 assist.

Shipp 10 sayi 10 ribaunt 4 steal

Ukic 6 sayi 2 assist

yapar. Bu Ukic arada sirada bir iki ucluk yolluyor diye oluyoruz adama ama aynisinida JJ yapiyor.

Beyler maça gitmek isteyen varsa elimde hala 1 adet bilet bulunmakta, ilgilenen varsa bana özelden ulaşabilir.

Oktay Mahmuti: Biz buraya karakterimizle geldik. Karakterinizle ya kazanirsiniz yada kaybedersiniz.

Tutku Acik: Taraftarimiza cagri yapmaya gerek yok. Onlar bizi yalniz birakmayacaktir.

Ermal Kuqo: Cuma gunu cehennemi yasatmak icin elimizden geleni yapacagiz.

Geri
Üst Alt