Play-Off Turu'nda Türkiye'nin Olası Rakipleri Belli Oldu

Wikipedia'ya gore, grup olayi kismen dogru bu arada @Alper Altun

3 ayri "rota" olusuyor.

Her rotada 4 takim 2 mac sonunda (her biri tek mac eleme olacak sekilde toplam 2 mac olacak her bir rota icinde) 1 kazanan olacak. Sonucta 3 kazanan DK biletini alacak.

Rota/Yol/Grup:
Yari Final: Seri - Seri basi olmayan --> Final: Kazanan
} Final galibi: DK'ya 1.bilet
3 final yolu deniyor, grup olayi yanlis anlasilabilir.

Yani grup demek dogru degil aslinda.

Wikipedia'ya gore, grup olayi kismen dogru bu arada @Alper Altun

3 ayri "rota" olusuyor.

Her rotada 4 takim 2 mac sonunda (her biri tek mac eleme olacak sekilde toplam 2 mac olacak her bir rota icinde) 1 kazanan olacak. Sonucta 3 kazanan DK biletini alacak.

Rota/Yol/Grup:
} Final galibi: DK'ya 1.bilet

Grup olayı kura çekiminin statüsünede bağlı. Bir grup olabilmesi için önce 2 seri başı, 2 seri başı olmayan takım seçilmeli, daha sonra yarı final eşleşmeleri yapılmalı. Bu şekil olursa bir gruptan belki söz edilebilir ama sadece ismen bir grup var oluyor. Grup demek ne kadar doğru tartışılır.

3 final yolu deniyor, grup olayi yanlis anlasilabilir.

Yani grup demek dogru degil aslinda.

Katiliyorum, path (yol/rota/yon) bunlar grup dedigi icin hani "kismen" dogru cunku kumelenecek takimlar izole halde bu da grup tanimini dogurabiliyor :)

Neyse;
Ozet: Once bir seri basi ile oynayacagiz. Kazanirsak, sonra bizimle ayni rota/yonde olan diger iki takimin eslesmesinin galibiyle (yine biri seri basi) son/final macini oynayacagiz. Yani once Galler cekip sonra Italya ile oynamakta var :) Ayrica iki maci da deplasmanda oynayabiliriz :)

Katiliyorum, path (yol/rota/yon) bunlar grup dedigi icin hani "kismen" dogru cunku kumelenecek takimlar izole halde bu da grup tanimini dogurabiliyor :)

Neyse;
Ozet: Once bir seri basi ile oynayacagiz. Kazanirsak, sonra bizimle ayni rota/yonde olan diger iki takimin galibiyle (yine biri seri basi) son/final macini oynayacagiz. Yani once Galler cekip sonra Italya ile oynamakta var :) Ayrica iki maci da deplasmanda oynayabiliriz :)
Ben Italya haric diger takimlari finalde tek macta gecebilecegimizi dusunuyorum, cunku final maci tarafsiz sahada taraftarda 50/50 olacakmis. Yani tam bir final havasinda.

Once yari finali gecmek lazim.

Ben Italya haric diger takimlari finalde tek macta gecebilecegimizi dusunuyorum, cunku final maci tarafsiz sahada taraftarda 50/50 olacakmis. Yani tam bir final havasinda.

Duzeltiyorum o halde sanki seri baslari hep iceride diye kalmis aklimda. Abi ne karmasik is yapmislar benim gibi cok takip etmeyen adam icin daha da zor. Eskiden dumduz du bu rota/yol falan :) Kazan, bas, gec.. Bu nedir yaf :)

ah ulan belcika bitane daha ataydi simdi arenada biletleri satisa sunmaya baslamistik

Duzeltiyorum o halde sanki seri baslari hep iceride diye kalmis aklimda. Abi ne karmasik is yapmislar benim gibi cok takip etmeyen adam icin daha da zor. Eskiden dumduz du bu rota/yol falan :) Kazan, bas, gec.. Bu nedir yaf :)
Bende 2 gun once ezberledim daha once degistigini duymustum lakin hic incelemedim bende. Sonra arastirinca bana da kafa karistirici geldi ama anlata anlata bende cozdum sanki :D

Bende 2 gun once ezberledim daha once degistigini duymustum lakin hic incelemedim bende. Sonra arastirinca bana da kafa karistirici geldi ama anlata anlata bende cozdum sanki :D

Yok olay basitte, haberim yoktu. Birde direkt gideriz diye dogdu icime ne yalan soyleyeyim. Kendimi finale son gune kala calismis muhendislik ogrencisi gibi hissettim yillar sonra :)

Rusya gelecek bence. Keşke galler olsa rovanşı alsak ama yine bitmiyor. 2 maç nedir arkadaş resmen gelmeyin diyorlar..

Medyamiz grup diye dillendirdi hepimizin tanimi ve algisi birbirine girdi iste. Su dogru bak, finale giden yollar gruplaniyor bu dogru ama grup maci dedi adam baya baya 4'er li 3 grup dedi bende bildigin puantajli grup gibi algiladim :)
12 takimdan 3 agac olusturuyolar 4er takimla iste, mesela

Türkiye - Galler / Portekiz - Avusturya

Kazanan vs Kazanan = DK Bileti

Kim gelirse gelsin farketmeyecek. Bizim play-of turlarini geçme şansımız bana göre sıfır. Mucize olur mu düşüncesi de umutlandirmiyor beni çünkü o hakkımızı grubunbson maclarında kullandık zaten. Ayrıca Karadağ maçında yaptığı oyuncu değisiklere bakinca Kuntz'tan da soğudum.

Geri
Üst Alt