Play-Off Turu'nda Türkiye'nin Olası Rakipleri Belli Oldu

galler geldi diyelim o maç deplasmanda mı olacak,geçersek üstüne bi daha mı maç yapcaz

İtalya ve Portekiz harici denk diyebiliriz. Bu ikisi bizi rahat eler.

Şu rakiplere bak anasını seveyim dünya kupasına gitsek normalde yarı finalde denk gelebileceğimiz takımlar gelmiş play-off turunda rakip oluyor. Konferans liginde Roma'yla eşleşen Trabzonspor'un konumuna düştük gibi hissediyorum.

Sacma sapan sistemlerle futbolu bitiriyorlar

Arsene wenger’in bi alakasi varmi acaba

2 mac oynayacagiz, 1 tanesi deplasmanda, digeri tarafsiz. Yari finaller ve finaller ayni anda mi yoksa ayri ayri cekilecek o belirsiz. Mesela finalde yine seribasi olacak mi? Eger olmazsa Italya ve Portekiz carpisabilir.

İsveç-Rusya yapsakta şu sistemi mat edip sövsek

Bu arada 4 ay milli araya son, çok şükür…

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

ya arkadas tek birseyi anlamiyorum, hadi ligde, avrupadaki turnuvalarda (cl, ael, kl) seri basi olayini anliyorum adamlarin hakkini savunuyorsun sürekli iyi olan rakibine puan olarak üstünlük sagiliyor seri basi olabiliyor, tamam. abi bu milli maclardaki tambir sacmalik degilmi bu takimlar 100lerce 1000lerce macmi yapiyorlarda yok seri basi degiliz falan, negüzel gelmis puanlara bakmaksizin örnekler (galler, rusya, isvec, ukrayna, avusturya, polonya, türkiye vs.) gibi takimlar ne suclari var.
ek bir playoffa hemfikirim ama bu seri basi olma olayi tam bir skandal, ayrica ozaman ben sorarim bu kulüplerin cogu grubunda 8 mac oynadi biz niye 10 mac oynamak zorundaydik buda esit degildi mesela? bazilari 2mac kazanarak kaldi bizim bir cok galibiyetimiz var kolaymi ya 10 macda 21p toplamak? esitlik acisindan bütün play off maclari tarafsiz sahada oynanmaliydi, buna portekizde, italyada dahil!

Geri
Üst Alt