- 17 Aralık 2008
- 30.909
- 19.748
- 2.393
psv dangozu mu geçecek bizi heisRangers/PSV.
#biraz da gülelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
psv dangozu mu geçecek bizi heisRangers/PSV.
Klasvike elenir moldeBizi Ljubljana'dan ziyade Molde zorlayabilir gibi duruyor. Hem maç tempoları var, hem dinamik genç oyuncuları. Ama aramızda bariz bir kalite farkı var. En iyi oyuncularından biri Linnes. Kadroyu toparlamak lazım o maça kadar.
En önemlisi rakipleri çok ciddiye almak lazım. Bu maçlar lig derbilerinin falan üstünde önem taşıyor.
psv dangozu mu geçecek bizi heis
#biraz da gülelim
Bahçıvan Kasap Market elemanı dolu olan bir lig için normal yahuKlaksvik Ligde 16 da 16 yapmış 44 atıp 8 yemiş
O kadar kötü durumdalar ise iyi kura çekmişiz demektir.Klasvike elenir molde
Nerde o eski Moldeler...Molde eski molde degil
Yok bu klasvik 16 da16 yapmış Ligi'nde elenebilir diye dedim 44 atıp 8 yemislerO kadar kötü durumdalar ise iyi kura çekmişiz demektir.
Klaksvik'e baktım. Faro adalarının takımı. 50 bin nüfuslu bir yer. Yaşlıdır nüfusu muhtemelen. Böyle bir yerde 11 adam bulup profesyonel bir futbol takımı kurmak bile büyük iş. Molde bunları geçer diye düşünüyorum. Ama futbol bu. Herşey olabilir.Yok bu klasvik 16 da16 yapmış Ligi'nde elenebilir diye dedim 44 atıp 8 yemisler
Klaksvik Ligde 16 da 16 yapmış 44 atıp 8 yemiş
Linnesin kaptan oldugu bir takim bizi elemesin bir zahmet
hemen şimdi Ramos'u yetiştirinzenci forvet var galiba adamlarda
nelson ve bardak helva gibi dagilirlar yine