Suphi Çelik
10 Numara!
- 4 Haziran 2009
- 11.781
- 717
- 418
bunu istediğin kadar başka bir şey isteseydin çoktan gerçekleşmişti neco..beles gtamiz nerede lan serefsiz sony
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunu istediğin kadar başka bir şey isteseydin çoktan gerçekleşmişti neco..beles gtamiz nerede lan serefsiz sony
bunu istediğin kadar başka bir şey isteseydin çoktan gerçekleşmişti neco..
ben loto kazanmak gibi daha gerçekçi hayaller kuruyorum bro, sen de öyle yap derim.sen de biraz destek versen coktan almistik beles gtamizi
kardeşlik yapalım refik.beleş gta versin de sonyi bombalayalım o kadar para vermişiz
ne alıcazkardeşlik yapalım refik.
şuan gta'ya ortak olmaya çalışıyorum.ne alıcaz
gta var bende sec hesapşuan gta'ya ortak olmaya çalışıyorum.
ben ikisi de sende sanmıştım. neyse oyun almadan önce haber ver de beraber alalım bari.gta var bende sec hesap
Konu aylık ücretsiz oyunlar değilmi huseyin?İNDİRİM
Metal gear 5 ground zeros ---------------14,99 tl
Walking dead season two--------------------29,90 tl
Thief------------------------------------------26,99 tl
Nfs rivals ----------------------------------35,99 tl
Tomb raider defnitive edition ------------35,99 tl
nfs -----------------------------------------89 tl
nfs deluxe ---------------------------------104 tl
gta -----------------------------------------113 tl
witcher 3 ----------------------------------104 tl
drive club + season pass plus üyelerine -39 tl
the crew------------------------------------59TL
Konu aylık ücretsiz oyunlar değilmi huseyin?
Zararı yok tabiki. Banane yahu. Boş boş konuşma hakımı dolduruyorum bu sene içinOnları zaten paylaşıyorum, bunun sana zararı ne hacı? Alacaksan al işte..![]()
plus alamn onlineoyun için gerekli ama bunun yanında aylık olarak bir kaç tane çöp oyun da hediye ediyorlar. eğer online oynamayacaksan plus almanın pek avantajı yok.Arkadaslar ps4 u yeni aldim pek bilmiyorum. Plus uye olursam bazi oyunlari ucretsiz indirebiliyor muyum ?
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi