Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.663
- 2.291
- 458
nerde denedin şansını ?
Bi kere samsunda rus pazarına gitmiştim abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nerde denedin şansını ?
Hep merak etmişimdir şimdi bu rusça kiril alfabesi kullanıyor ya internette görüyorum aynı kişiler hem kiril alfabesiyle yazıyor hem de latin alfabesi kullanarak yazıyor, bunların klavyeleri nasıl oluyor?
Arkadaş Ukrayna lehçesi kullanıyor ondandır![]()
yok usta öyle yerlerde olmaz o iş ! mayıs ayının ortasında antalya kemerde günlüğü herşey ultra dahil kişi başı 100 lira civarı olan bi otelde bi kankanla gece 11 den sonra otel discosunda bedava herşey dahil alkolden başı donmus bikaç rusa dene ve olayı direk jezlong romantizmine donustur derim
ohoo o şartlar altında kahveci eyüp abi bile kabul eder zatenÖnemli olan parayı konusturmadan götürmek bence
aman diyim sakın kullanma ! s... git demek olur ki bu lafa kavga cıkar orda
usta para harcamadan kadın goturme konusunda ayrı bi topic açılması gerekirki bu çok felsefi bi konuya dönme ihtimali olmakla birlikte bedava kız götürme diye bi olay bence yok paralı asker olmadığı sürecede parasızdır bence ! uzar bu konu
Eyvallah abi ilerleyen günlerde engin bilgilerinden yeni konularda faydalanmak isteriz. Ayrıca müsadenle Galatasaray sevdası nerden geliyor sormak istiyorum?
yok bi sevdam da bi düşmanlığımda ! ukraynada türkçe muhabbet döndürebileceğim insan nerdeyse yok ! tesadüfen gordüm burda futbol dışı muhabbette donüyo . dedim 2 kelam edelim .
Sizin oralarda bizim takımın adı geçiyor mu peki, tanırlar mı severler mi bizi?
galatasarayı tanımayan bi ülke olabilirmi avrupada .. ?