Pokémon Go Başlığı

Charmender yakaladım bir tane topun içine girdi ama şu anda gözükmüyor.

Sol üstte bazen belirip kaybolan dönen beyaz poki topu ne anlama geliyor?

Nintendo hisseleri sayenizde yüzde 25 artmış bravo gençler.

Pokemon her dönem hype olabilecek bir yapıdayken yıllardır saçma sapan oyunlar neden çıkartıyorlar anlamıyorum. Hala bence en iyisi Pokemon Red onun da çıkış yılı 90'lar.

Şu bile ne kadar bağladı herkesi pastaneye girdim adam benden büyük burada çok pokemon var mı akşam başlıcam nereye bakayım diyor. AVM'de yanımdan telefona bakarak geçenlere göz atıyorum hepsinde GO açık. İş yerinde öğlen dolanmaya çıktım (av maksatlı çıkmadım ama çıkmışken bir Gastly yakaladım) gene kaç kişi gördüm gezinen.

WoW konseptinin üzerine çaksalar şunu adam gibi bir massive online oyun. Nasıl WoW'da ata biniyorsun veya grifon sürüyorsun. Pidgeot'a atlayıp uçşan (öğretmesi zor olsun), Rapidash'a binip koştursak. Gerçekten neden yapmadıklarını anlamıyorum. O kadar büyük kar bırakır ki bu iş tek mantıklı sebep gıcıklık olsun diye gibi duruyor.

Bu sefer o beklediğimiz Pokemon kalitesinde bir oyun geldi/geliyor gibi. Aynen şimdiye kadar çıkmamış olması saçmaydi.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gym harici PVP olmadıktan sonra bir yerde tıkanacaktır. PVP dümdüz konulsa millet arkadaşı ile sabaha kadar kapışıp abuse edecek.

Çanakkale'den Isparta'ya kadar oyun açık geldim. Çok çeşit yakaladım ama cpsi max 250-300 bulabildim. Millette hep 600 cp civarı olmuş. Kendi levelinin yüksekliğiyle de mi alakalı acaba? Mesela ben 8 levelim max 300 cp yakalayabiliyosam 10 level olunca 500 cp mi denk geliyo, yoksa tamamen şans mı?

Bu pokemon go'dan dolayı çok kaza olur.Gerçekten pis bağımlı ediyor kendine

Oyun şu an çok yetersiz.

Özellikle kapışma kısmı leş.

Çanakkale'den Isparta'ya kadar oyun açık geldim. Çok çeşit yakaladım ama cpsi max 250-300 bulabildim. Millette hep 600 cp civarı olmuş. Kendi levelinin yüksekliğiyle de mi alakalı acaba? Mesela ben 8 levelim max 300 cp yakalayabiliyosam 10 level olunca 500 cp mi denk geliyo, yoksa tamamen şans mı?

Pokemon evrim geçirince cpsi 100 ise 300 oluyor mesela.Aynı zamanda cpleride yükseltiyorlar tabi.

-Tapatalk-

Mesela Direk 1e1 savaş olsa normal rakip / ip üzeri arkadaşlara karşı fln... ama eski Battle sistemi...farklı farklı Ataklar fln... ozaman bu oyun zevkli olur. Google Glass / MS HoloSense ipe muazzam olabilir.
Cep telefon Ekran ile Augmented de yeterli olur ilk etapta.

Yoksa bu sadece normal bir Geo Catching Oyunu. Sirf ismi Pokémon oldugu icin millet oynuyor.
Dedim olay gelmez ise, başlamayı düşünmiyorum.

Son düzenleme:
Birazdan sırf oyunu keşif için 30 derecede yürüyüşe çıkacağım.

Bulduğum en yüksek cp 70 falan oldu ya ama bugüne kadar, ve hemen de geliştirilmiyor candy ve stardust istiyor bol bol. Nasıl millet 300-400 cp li pokemon buluyor, veya bulunabiliyor mu? Bulunuyorsa nereden ve nasıl asdsffasfdasfd

Bulduğum en yüksek cp 70 falan oldu ya ama bugüne kadar, ve hemen de geliştirilmiyor candy ve stardust istiyor bol bol. Nasıl millet 300-400 cp li pokemon buluyor, veya bulunabiliyor mu? Bulunuyorsa nereden ve nasıl asdsffasfdasfd
Sahile in birde marinaya ganimet gibi vardı?

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 pokemon gösteriyor ama yakaladığım charmander listede gözükmüyor, sadece balbasur var. Emrah Yıldırım Osman SEDEN

2602c654843ee0fa0fcfaa17360254ed.jpg

ios Kanada, New Zelandçı arkadaşlar tekrar Türkiyeye dönüşürken sorun olur mu ?

Level 10'a geldiginde falan bulursun 150-300 arasi CP. Su ana kadar buldugum en yuksek 737CP Scyther, Level 14'ken buldum.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

pokedex'imde seen olup caught olmayan tek pokemon vulpix. bir kere denk geldim ekran kilitlendi poketop yana gide gide ekrandan çıktı öyle kaldı falan.

o gölgesi gözüküpte gölgenin altındaki adımları takip edip karşılaştığım pokemon olmadı daha. gölge işini daha çözemedim.önceki akşam dev gibi venuzar çok yakın gözüksede bulamadım.
ya gölge takip etme işi tam oturmadı tam sürümde düzelecek ya da ben nasıl takip edileceğini henüz anlayamıyorum.

bir de sağda solda çalı çırpının uçuşması var. millet onu da çok merak ediyor. rivayet o ki o uçuşan çalı çırpıya çabuk varırsan evrim geçirmiş bir pokemon bulacaksın.

Geri
Üst Alt