İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
Lan tabiiki fake olacak Adana mevzusuna inanan hırbo var mıydı
Cal Keke Cal (Orjinal) - YouTube
ben inandım
Teoman Eraslan bide bu var
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan tabiiki fake olacak Adana mevzusuna inanan hırbo var mıydı
Pokemon GO Guncellemesi UzduPokemon trainer club nedir deneyen oldu mu?
-Tapatalk-
200 kusur kaç tane Pokemon kaçtı oyunun buguna
3 tane de envanterde olmayan Pokemon .
Böyle giderse bırakacağım deyyus oyunu. Sinir bozucu.
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
,Oyuna güncelleme gelmişti.29.2 sürümü çıktı.İntel işlemcilerde açılıyo dediler düzeldi mi sende ?
,
Denerim aksama suan tel yanımda değil. Sizde oldumu
Bende zaten açılıyordu.Akrabam için araştırmıştım.Güncelleme linkini yolladım oldu mu olmadı mı dönüş yapmadı.Dönerse sana da haber veririm.
,
Denerim aksama suan tel yanımda değil. Sizde oldumu
çalışan adam bunu oynayamaz ve koca adamlar bunları oynayınca komik oluyo bence dışarda böyle değnekçi gibi pokemon arıyosun ve oraya buraya çarpmadan gidersen plaket vermeleri gerekiyo![]()
kardeşim o kadar vaktim yokki çalışıyorum ben iş yerinden çıkıp pokemon mu arıcam evli barklı adamız eşime öyle mi diyim bugün geç geliyorum charmender yakalıcamOynada gör candy crush gibi bağımlılık yaptı.Gerçi benim için farketmez kafama eserse bir anda bırakırım.Ama bu aralar tonla dert sıkıntı varken iyi geliyor herşeyi unutturuyor bana![]()
![]()
kardeşim o kadar vaktim yokki çalışıyorum ben iş yerinden çıkıp pokemon mu arıcam evli barklı adamız eşime öyle mi diyim bugün geç geliyorum charmender yakalıcam![]()
yürüyüş amaçlı diyosun ama görüntü olarak kötü be kardeşim dışardaki insanlar uzaylı görmüş gibi bakıyo çok şahit oldum meydanlardagel beraber oynayalım diyeceksin :k19:
yürüyüş amaçlı diyosun ama görüntü olarak kötü be kardeşim dışardaki insanlar uzaylı görmüş gibi bakıyo çok şahit oldum meydanlarda![]()