Pokémon Go Başlığı

Pokemon trainer club nedir deneyen oldu mu?

-Tapatalk-

benim bir alakam yok linkle.

ios guncellemesını kurun arkadaşlar problem yok trainerdan gıren yok zaten aramızda

200 kusur kaç tane Pokemon kaçtı oyunun buguna
3 tane de envanterde olmayan Pokemon .

Böyle giderse bırakacağım deyyus oyunu. Sinir bozucu.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyuna güncelleme gelmişti.29.2 sürümü çıktı.İntel işlemcilerde açılıyo dediler düzeldi mi sende ?

Kedinin büyügünü tuttum

Sent from my iPhone using Tapatalk

3448ade978696a174d770762b5fc23bd.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Millet Twitter'da "ne bos ulke olduk yaw milletin isi gucu yok mu" falan yazmis oyunu oynayanlari elestirip. Ulan birakin insanlar monoton hayatlarindan uzaklasip eglendikleri biseyi yapsinlar. Her gun is is is, birakin kendi zamanlarinda is dusunmeyi birakabilsinler. Hayir sanki evde otursa bu kisiler cok verimli isler yapacaklar da... Internet, Televizyon arasinda gidip gelecek bos zamanlari. En azindan bu sekilde disari cikip gormedikleri yerleri gorme ihtimalleri yukseliyor insanlarin, bi aktivite yapmis oluyorlar.

Mesela ben gecen sunu gordum, daha once haberim yoktu

75b21890e61bc46fca9aafa777ad42ee.jpg

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

çalışan adam bunu oynayamaz ve koca adamlar bunları oynayınca komik oluyo bence dışarda böyle değnekçi gibi pokemon arıyosun ve oraya buraya çarpmadan gidersen plaket vermeleri gerekiyo :D

çalışan adam bunu oynayamaz ve koca adamlar bunları oynayınca komik oluyo bence dışarda böyle değnekçi gibi pokemon arıyosun ve oraya buraya çarpmadan gidersen plaket vermeleri gerekiyo :D

Oynada gör candy crush gibi bağımlılık yaptı.Gerçi benim için farketmez kafama eserse bir anda bırakırım.Ama bu aralar tonla dert sıkıntı varken iyi geliyor herşeyi unutturuyor bana :) :D

250lik Clearifymi evolve edecekken dalginligima geldi transfer e bastm amk gazetesi... cildiriom suan .. 150lik var.. 200+ cikanada kdr basmicam =/

Oynada gör candy crush gibi bağımlılık yaptı.Gerçi benim için farketmez kafama eserse bir anda bırakırım.Ama bu aralar tonla dert sıkıntı varken iyi geliyor herşeyi unutturuyor bana :) :D
kardeşim o kadar vaktim yokki çalışıyorum ben iş yerinden çıkıp pokemon mu arıcam evli barklı adamız eşime öyle mi diyim bugün geç geliyorum charmender yakalıcam :)

yürüyüş amaçlı diyosun ama görüntü olarak kötü be kardeşim dışardaki insanlar uzaylı görmüş gibi bakıyo çok şahit oldum meydanlarda :D

he doğru oturduğun yere göre değişir ben şehrin dışında oturduğum için gündüz ofiste çevredeki pokestopları sömürüp akşam üç beş avlanabiliyorum genelde sakin ve boş oluyor. bizim orada 1 tane pokestop var zira. gym hiç yok. o yüzden henüz savaş da yapamadım.

dün az ilerleyeyim dedim baktım çok yakın bir mesafede onlarca pokestop 3-5 tane gym falan var. oha ne oluyor lan orada diyerek arabayı sürdüm ki başkent üniversitesi nizamiyesi ile burun buruna geldim, usul usul döndüm ne yapayım :D

Geri
Üst Alt