- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
Teleport falan hile mi kullanıyorsun ?![]()
We have Pika, they don't..
Dursun istifa!!!
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teleport falan hile mi kullanıyorsun ?![]()
Dursun istifa!!!
![]()
Dursun istifa!!!
Aga hile yapsam Pokedex'i tamamlardim simdiye kadar ben.![]()
Öncekileri transfer ettim ikisi kaldı
![]()
![]()
-Tapatalk-
Bune arkadaş ya![]()
![]()
![]()
Gyrados disinda bende durum ayni.
Bune arkadaş ya
Sen bunları yürüyerek yapiuosan bi plaket basalim sana yemin ediyorum
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hile yapiyo o zaman.gerek yok
yok reis onca kastım ban ihtimalini göze alamam tek avantajım kadıkoyde çok istasyon var ve lure basılmamıs bulamazsın ki oyun ilk düştüğünden beri akşamları oynuyorum. belli bi levelden sonra yumurtalardan da sağlam pokemon geliyor.Hile yapiyo o zaman.
Çocukluk sevdamız üzerinden yalan konusmayalim kardeşim varsa var diyin bitsin bu çile.
Sonra hile yapmayanlar hilecilere sarıyor
Maximum perfection larına bakmadan power up yapmayın, boş yere stardust harcarsınız.
yok reis onca kastım ban ihtimalini göze alamam tek avantajım kadıkoyde çok istasyon var ve lure basılmamıs bulamazsın ki oyun ilk düştüğünden beri akşamları oynuyorum. belli bi levelden sonra yumurtalardan da sağlam pokemon geliyor.
sahile oturdum hacı paso magikarp kastım zaten yakalanan yanında 3 5 şekeriyle daha geliyor. talhanın verdiği site baya yardımcı oluyor istenileni bulmaya
edit. xs gelmesi kötü oldu
Kaçlık magikarp buldun tahmini 146-156 filan olması lazım ki bu cp gyarados olsun.
Magikarp gyarados mu oluyor vay anasını çokta verimsiz bi Pokemona benziyor oysa.
Cok Pokemon varmış ya izlerken bu kadar fazla gelmemişti banabeni en çok şaşırtan dranitinin drogonite a evrimleşmesi oldu. ben drogonaitı yumurtadan öyle çıkıyor sonra buyuyor sanıyordum. baktığımızda çokta alakasız herseyleri.