Pokémon Go Başlığı

3b6368dfbd24e8fb089044f046ddfae5.png

We have Pika, they don't..

Dursun istifa!!!
Teleport falan hile mi kullanıyorsun ?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu hile yapanların hepsinin, zamanında Winning Eleven'da Roberto Carlos'u forvete koyanlar olduğundan şüphemiz yok değil mi arkadaşlar?

Oyunu Türkiyeye getirmezseniz tüm gymleri alırız yurtdışındaki fake gps le!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

7bf0f18b634f73f2feb75ef4f4910009.png

Nasıl olsa şeker, poke beleş uğraştırmıyor diye bi kaçına protein bastım binin üzerini gördük çok şükür.

Sent from my iPhone using Tapatalk

a1f2ccddc8f4cb90654d5c6730047a41.jpg

9a72f27852609348b253cc7442c801ff.jpg

4011139a31ecb7a79c18552f8869e86d.jpg

Gyrados disinda bende durum ayni.

Maximum perfection larına bakmadan power up yapmayın, boş yere stardust harcarsınız.

Hile yapiyo o zaman.
Çocukluk sevdamız üzerinden yalan konusmayalim kardeşim varsa var diyin bitsin bu çile.
Sonra hile yapmayanlar hilecilere sarıyor

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yok reis onca kastım ban ihtimalini göze alamam tek avantajım kadıkoyde çok istasyon var ve lure basılmamıs bulamazsın ki oyun ilk düştüğünden beri akşamları oynuyorum. belli bi levelden sonra yumurtalardan da sağlam pokemon geliyor.

@Osman SEDEN Gyarados'u buldun mu yoksa magikarp tan mı evrimleştirdin.

H.O bu arada :)

sahile oturdum hacı paso magikarp kastım zaten yakalanan yanında 3 5 şekeriyle daha geliyor. talhanın verdiği site baya yardımcı oluyor istenileni bulmaya
edit. xs gelmesi kötü oldu

Son düzenleme:
yok reis onca kastım ban ihtimalini göze alamam tek avantajım kadıkoyde çok istasyon var ve lure basılmamıs bulamazsın ki oyun ilk düştüğünden beri akşamları oynuyorum. belli bi levelden sonra yumurtalardan da sağlam pokemon geliyor.

sahile oturdum hacı paso magikarp kastım zaten yakalanan yanında 3 5 şekeriyle daha geliyor. talhanın verdiği site baya yardımcı oluyor istenileni bulmaya
edit. xs gelmesi kötü oldu

Kaçlık magikarp buldun tahmini 146-156 filan olması lazım ki bu cp gyarados olsun.

Edit: 135 cp filan galiba

Son düzenleme:
Magikarp gyarados mu oluyor vay anasını çokta verimsiz bi Pokemona benziyor oysa.

Kaçlık magikarp buldun tahmini 146-156 filan olması lazım ki bu cp gyarados olsun.

130luk buldum onu 140 kusura kadar powerup ettim ondan sonra dönüşüm yaptım. tabi dönüşümden sonra bi kaç kezdaha powerup yaptım göremiyorum ama suan son noktası daha olmuyor galiba xs olması bu yuzden kötu oldu

Magikarp gyarados mu oluyor vay anasını çokta verimsiz bi Pokemona benziyor oysa.

beni en çok şaşırtan dranitinin drogonite a evrimleşmesi oldu. ben drogonaitı yumurtadan öyle çıkıyor sonra buyuyor sanıyordum. baktığımızda çokta alakasız herseyleri.

beni en çok şaşırtan dranitinin drogonite a evrimleşmesi oldu. ben drogonaitı yumurtadan öyle çıkıyor sonra buyuyor sanıyordum. baktığımızda çokta alakasız herseyleri.
Cok Pokemon varmış ya izlerken bu kadar fazla gelmemişti bana
Çoğuna Google dan bakıyorum nerdeyse

Geri
Üst Alt