Ahmet Akbey
Sarı Üye
- 28 Kasım 2008
- 795
- 386
- 1.803
edit
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel hile yok mu ?
Noxdan virtual locationdan
Poke Location!
Hangi pokemonu yakalayacaksan artık bu siteden o pokemonun koordinatına ışınlan pokemona tıkla ekran gelince birşey yapma
Virtual locationdan eski noktana geri dön sonra pokemonu yakala ban riski yok
Eğer soft ban alırsan unutursun vs herhangi bir pokestopa git çevir çık çevir çık bu işlemi item gelene kadar yap
Noxdan virtual locationdan
Poke Location!
Hangi pokemonu yakalayacaksan artık bu siteden o pokemonun koordinatına ışınlan pokemona tıkla ekran gelince birşey yapma
Virtual locationdan eski noktana geri dön sonra pokemonu yakala ban riski yok
Eğer soft ban alırsan unutursun vs herhangi bir pokestopa git çevir çık çevir çık bu işlemi item gelene kadar yap
PokeSniper da bu koordinatları kullanabiliyor muyuz? Denedim birkaç tane ama yakalamadı.
Onurlu insan bakın bu kardeşimizin nesli tükenmek üzere , bir articuno dan bile daha nadir bulunuyorBugün vapurda gyrados kaçtı? . Tek topla yakalanmadı sonra da duman oldu gitti. Zaten ilk defa gördük onda da uçtu gitti. Birde porygon gözüktü ama karşıma çıkmadı ne yazık ki?
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Discord mu açtınBir grup açtım ışık hızıyla yayıldı be
Ben bu işi biliyorum![]()
Discord mu açtın
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
YuhEvet şuan 200 den fazla Türk var
Psişik pokemonlar hangileri?Birader tekrar soruyorum psişik pokemon yakalayan yokmu bunları yakalamaq için perili evlere yada harabeleremi gitmemiz gerekiyor.
Yuh![]()
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi